Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyíkac

    aktív tag

    válasz FatalEror #29409 üzenetére

    hi,

    (hibákért olvasási nehézségekért sorry, melóban vagyok és lopva neztezek)

    a sorrend sajnos: pc-> erősítő--> hangfal.

    A pc hangkártyája sajnos direktbe nem sok mindenre jó. De Vaterán lehet venni kis kitteket, vagy a hobby elektronikán és 2-3 ezerért egy 2X 10-es vagy nagyobb kis erősítőt tudsz összerakni kis kézügyességgel. De van aki vállalja azt is h. 2-300 huf ért össze is rakja.

    Bár nekem van egy netről vett 2X4w-os hátlaplemezbe épített erősítőm XD. 2x4W kis helyre elég. :D bár a 2X20-al már lehet garázs előtt szerelni vígan:) Ha mély-ládát akarsz akkor annak kell viszont egy 20W-os mono minimum.. :$
    Hangszóró:
    újonnan ha olcsót akarsz: SAL (van aki dicséri, van aki kevésbé de tűrhetően szól)
    Használtan: vaterán valami pofásabbat.

    Én javasolok autó hangszórókat, abból is 2-3 utast mert ott legalább nem kell sokat szórakozni. csak egy lik kell neki belecsavarozod bekötöd az erősítőre és mehet is.

    Leges legolcsóbb: veszel egy kis 2.-es creativot. Azt csak rá kell kötni a gépre ahogy mondtad és megy is. (jól szól, nincs vele baj, nem nagy kihívás) Csak le kell vadászni szintén netről. Ha nem vagy megelégedve vele, szerzel két 4 ohm os hangfalat és bedugod a kicsik helyére. (nekem ilyen van amit hordok szalonna sütésekre, bográcsra). Jól szól nincs vele baj.

    Költség:
    creative:3k két + hangfal:4-5-6k ez a leggazdaságosabb szerintem, mert két autó hangszóró 4-5k / pár és még ott kell hozzá valami erősítő. + a macera.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák