Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Mikor már egyértelműen bebizonyosodott, hogy ezt nem lehet megjavítani már nem sajnáltam és odadobtam égni. Olyan büdös volt lehetetlen kiszellőztetni, most már szerencsére elment. De még így is ment, ad képet. A csíkokkal viszont semmit se lehet kezdeni és nem áll fel nagyobb felbontásra. Szerviz 10k lett volna, de ők nem tesztelik ha megy akkor adják is vissza és lóvé. És mivel ez egy eredendően jól megforrasztott kártya erősen gyanús, hogy a fóliát is tépte, amivel semmit se lehet kezdeni. Ha tényleg csak sima forrszakadás akkor a hőléges, sütőzős, akármilyne módszernek segíteni kellett volna nagy eséllyel.
    Egyik ismerősöm, nem PH-s elvileg tud adni valami 8800-at, de nem tudja működik-e megnézi majd. Pár hónapot kihúzom vele, aztán vissza adom.

    Egyébként a gány mentette volna meg a kártyát. Megint a hülyeségem, hogy a gépet szépre csináljam, feltegyem az oldalát, precíz pöpec cucc legyen. Na ezt nem kellett volna. Ha hagyom a szarba kibelezve még mindig menne. Nem kezdtem volna el basztatni az S1 felfogatóját, amiért nem feküdt fel rendesen a kábelek miatt, amiket a gépház oldala nyomott. Még mindig élne. Itt él bennem a gány, mélyről gyökerezik, ezt kellett volna tennem és hagyni gányul és nem csinosítgatni. Egy rohadt nagy barom vagyok.
    A történtek óta kicsit változott a felfogásom meg a hozzáállásom.

Új hozzászólás Aktív témák