Új hozzászólás Aktív témák

  • Sokimm

    senior tag

    válasz bitpork #58540 üzenetére

    Hát a pénzt mindenki el akarja költeni. :) Csak nem 3db váltót akarok venni, hanem inkább 1 váltót, meg 2 másik akármit. :)

    A teremlési költségek exponenciálisan csökkennek, tehát az első szakaszt a hadi ipar, a technomelegek megvennék, majd jönnének szép lassan a civilek, és amikor a minőséggel telítődött a piac, nem kellene tovább gyártani a váltót (hülye példa).
    Tehát drágábban vennék váltót (ami dupla addig működne), de utána még mindig maradna 1 egység pénzem bármi másra. Én a minőség mellett szavaznék! :)

    Lásd pl a minőségi termékek vs gagyi termékek értékét.
    Majdnem 3x annyiba kerül, de legalább 5x tovább tart (javíthatóság is rá játszik, mert nem műanyag szegecselt forrasztott, hanem mondjuk csavarral van összerakva pl).

    Én inkább veszem a drágát (általában), de jót, mint 3 olcsót, reménykedve, hogy nem romlik el, (és utána nem tudod megjavítani, mert gagyi). Főleg az olyan termékeknél, amin az életed múlik (autó, elektromosság, fékrendszer, létra, munkaruha, stb).
    Az, hogy a monitor kávája sorjás, megbarátkozok vele, mert nem simogatom, tehát nem szélsőségesen minőség orientált vagyok, de az autóváltó pont olyan, hogy nem akarNÉK befeküdni az autó alá emiatt. :)

    Egyéni vélemény, úgy hiszem a témát az erősen "OFF" jellege miatt tényleg abba kéne hagyni. :)
    Még megvárom a véleményed, majd nemesi hallgatással egyetértek veled, és végét zárhatjuk a dolgoknak. :D

    Macilaci:
    Tervben is van egy elektromos robogó építése "falura". :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák