Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    válasz Bile Demon #75835 üzenetére

    Végülis flexezni kellett.

    Röviden:
    1. gyárilag a külső csukló - tengely egy alkatrész egy cikkszám, egy japán ördöglakat, precíz illesztéssel. :DDD
    2. a gyári szerelési utasításban benne van, hogy ne próbálja meg leszedni a külső csuklót. (mi szóltunk, mindez halál udvarias stílusban)
    3. ismerek olyat, aki próbálta leütni, vett lehúzó szerszámot, és a vége az lett, hogy a gyűrű megdolgozta a hornyot és a bordákat a tengelyen.
    4. én is próbáltam ütni (kitudja hátha), aztán leflexeztem a kosarat, szétszedtem, de a csillag ezután se jött le, a gyűrűt tágítani (zégerrel, csavarhúzóval stb.) nem lehetett, mert a tengely és a csillag között, ahova tágulna ott van egy lépcsős süllyesztett kiképzés a csillagban. Összenyomódni meg nem akar, hanem inkább tágul és befeszül, ha húzzák
    5. próbáltam összenyomni a gyűrűt vékony csavarhúzóal és közben húzni a tengelyt, elvben működne, de ez több emberes lett volna, így inkább beflexeztem és a végén eltörtem ketté.
    6. Na ez se volt elég, mozgott a két fél, de nem jött le sehogy (a bordák miatt oldalra nem mozdult), így 3 fele vágtam, és utána már a két kis darab lejött a maradék fél pedig a gyűrű maradékának körbeforgatása és eltávolítása után tengely irányba leüthető volt.

    Viszont egy korong elég volt és alig kopott. Igazatok volt. :R

    "Szakszerű" emelés és bakolás:

    Félúton:

    Tájkép csata után:

    Kész:

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák