Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz pjen #79185 üzenetére

    Azzal kezdted hogy idézem "kiváló 5 let, csak néha átrendezi a főnök lakást", erre kaptál reakciót, ne váltogass a kommunikációs követelményeid között mint egy plázacica a ruciknál, mert követhetetlenné válsz. Ki ne találd hogy nem is azt írtad. :D

    A túláramvédelmet továbbra sem akarod életszerűen kezelni. Az hogy egy konnektorba Te csak hűtőt dugsz állandó jelleggel, lényegtelen a hálózat szempontjából.
    Lakás esetén konnektorhoz tartozó vezetékezés van meghatározva, azt kell védeni. Ennyi a követelmény pont.
    Az oda bedugott készülék extra védelméről Te gondoskodhatsz, egyéni preferenciák mentén, sokféle jó megoldás van, lehet keresgélni.
    De ugye magyarországon csak megfelelő minősítéssel rendelkező eszközöket szabad használni, amelyek a kialakításukban kötelezően gondoskodniuk kell arról hogy hibás működés esetén ne lehessen káresemény.
    Innentől kezdve nem lehet mindenkinek a saját dolgai felkészülni, arra neki kell, a felhasználónak kell felfognia hogy ha ellenőrizetlen eszközt használ, akkor az aktuális helyzethez kell igazítani a rendszert.

    Ezért nem általános a 2A-es kismegszakító, mert ilyen esetre más megoldást kell eleve használni, a végpontnál ahol Te rákötöd az extra cuccod.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák