Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Beni2360 #80803 üzenetére

    Típusa válogatja, a modernebbeknek már van odarakható kis csőre, ami kivezetio a vízet egy edénybe. Az edény egy magasfalú tepsi legyen, az fér oda.
    Lamináltnál érdekes a helyzet. Egyfelől a víz, másfelől ha mozgatod a hűtőt, akkor a fizikai sérülés kockázata is magasabb.
    Ott kell lenni mellette, míg olvad és látni fogod, ha vizes a padló, fel tudod törölni.

    Anyám kipakolja a hűtőt a fagyasztót és egy nagy lábas forró vizet tesz be fa vágódeszkán, majd becsukja. Kb 30-60 perc alatt már olvadt annyira, hogy a nagy jegeket is lapos fa alkalmatosságokkal el lehet választani a hűtő oldalától. Ellenben ezt a melegítéses módszert a gyártók nem javasolják, szóval én a nyitott hűtőajtó melletti várakozást alkalmaztam. Így 3-4 óra kellett, mire az első jégdarabok leessenek maguktól, akkor kezdtem el feszegetni.

    Ha nincs csőr, kifolyó, akkor ragasztószalaggal ragassz fel valami neylont és azt vezesd be az edénybe.
    Ha elég rátermett vagy, akkor felrakhatod valamire a hűtőt, hogy nagyobb edény aláférjen, esetleg felmosó. Például hokedlire, vagy megfelelő számú nagy konzervre. Ha többet akarsz tenni, vidd ki az erkélyre, ott olvaszd le... :D
    Ha nem rázzátok fel, nem borítjátok oldalra, akkor nem kell várni, míg újra áram alá helyezitek.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák