Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz Inhouse #81325 üzenetére

    A mezőgazdaságin zöld csík van hosszára és "csak" 6 bár nyomásra van hitelesítve, illetve van a vizeseknél, illetve áramszolgáltató is azt használja "sima" kpe cső, amin kék színű a csíkozása, azok 11 vagy 12 bár nyomásra van hitelesítve. Árban pedig talán 2/3-a a mezőgazdasági a vizeshez képest.

    Z_A_P: tökéletesen megfelel, de azért a kinézett kábelnek nézz utána, hogy mekkora az átmérője, nehogy ne férjen bele, ha nagyobb a cső átmérője az sose baj, max. könnyebb lesz majd befűzni.
    Nem mondanám, hogy halál a gégecső, de egyedül kell befűzni sokkal tovább tart, főleg ha nagy a távolság.
    Kpe, symalen csőnél azért kalkuláld bele, hogy nem fog nyíl egyenes lenni fektetéskor sem, szóval ahogy rakod le érdemes lesúlyozni téglával, hivatalosan amúgy is kellene rá, illetve ha jól tudom sóderágyba szokták rakni, illetve fedni is, majd úgy rá a föld, hogy véletlenül se nyomódjon össze a föld alatt.

    De ne csak a levegőbe beszéljek, saját magamnál is kpe csövet teszek a földbe, csak a kéket, mert azt kaptam ingyen vagy 23 métert, illetve nem lesz elég, akkor én is az olcsóbb mezőgazdaságit fogom venni, ha csak nem szerzek megint valahonnan ingyen.

    [ Szerkesztve ]

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák