Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz inf3rno #82902 üzenetére

    Ha egyébként vannak aksis parkside cuccaid, akkor még mindig kapni lidl-ben 25k-ért a 3J ütőerejű aksis fúróvéső kalapácsot, azzal még el tudsz menni haverokhoz segíteni lakás felújításban is, tégla vésést lazán vitte nálam villanyszereléshez. Persze valamivel finomabban kell bánni vele mint a márkásabbakkal, az enyém nem mindig kapja el funkcióváltást, ilyenkor 1-2 fordulatot kell vele tenni mire beakad az állító gombja a megfelelő helyre.
    De kell hozzá legalább egy NEM smart 4Ah aksi, vagy ha smart akkor a 8Ah-s. A smart 4-es aksit ne vedd meg, felesleges.

    Egyébként van a parksidenak is 850, 1150, meg 1500wattos vezetékes fúró-vécső kalapácsai 15k huf körül, de nálunk eléggé lutri, volt amelyik 1 hónap után adta meg magát, a csere darab 3 hónap...szal valamiért a vezetékes, tényleg hobby gépei ilyen téren csalódás volt.

    Továbbá ha tényleg csak és kizárólag fúrni kell és tényleg csak párat, időnként felbukkan a lidl-ben az 1J ütőerejű, egykezes kis aksis tényleg csak fúráshoz való gép, szintén 15k-ért.
    Ehhez kötelező a legprofibb SDS szerszám használata, különben nem viszi a betont. De ha azzal használod, akkor rendesen lehet nagy tömegű csillárokat felrakosgatni vele mennyezetre...tehát nagyobb 8-as10-es furatokat is ki tudsz vele fúrni.
    Fontos hogy a 20V-osat vedd, ne a 12V-osat!!

    Egyébként az Alza-nak is van saját márkás cucca, nézz ott is körbe!

    #82903 macilaci78
    Ha tényleg csak 1-2 használná, szerintem felesleges 47k-s vezetékes profi gépet használnia, de ezt nyilván neki kell tudni. Az tény hogy elvileg hosszabb ideig ki szolgálhatja.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák