Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz zsoika #12037 üzenetére

    Ilyen converter kütyüvel sem lehetne kezdeni valamit?

    Képcsöves TV-t cserélnék LG 43LH630V-re (vagy 510V, és akkor van SCART):
    - A SCART-os megoldás elvileg képes arra, hogy TV adás vagy egy pendrive-ról lejátszott film hangját SCART-on nyomja a DVD-nek, de ez nem tudom, hogy mennyire működne, mert nem vagyok benne a témában. Lehet, hogy ilyet nem tud a cucc.
    - A másik TV-n csak optika van, ott gondolom a konverterrel ki lehetne küldeni a digitális jelet, ami átalakítaná analóggá, és lenne 2db RCA-m, az elvileg bemegy a DVD lejátszóba.

    Gondolom mindkettő megoldás sztereó hangot adna, de a Pana szett úgy is jobb lenne, mint a TV gyári 2x5W vagy 2x10W hangja.

    Neten látom, hogy van, akinek megvan, hogy a [kábel] tüskéiből melyik micsoda. Ezt az utat is bejártad, ez is zsákutca, használhatatlan?

    Nemir Ombe: Megtaláltam már előtte is 2 hsz-be is. :) Sajnos akkoriban a franc se nézett utána, és úgy volt vele az ember, hogy egy 150.000Ft-os Pana cucc csak nem lehet rossz. Nekem egyébként nem a hangminőséggel van a bajom, hanem, hogy mára 100%-osan elavult a csatlakozási lehetőségek miatt. A k. saját kábel nagy szívás. Legalább a mai Pana blu-ray-eken lenne ilyen Pana A csatlakozó, hogy csak a lejátszót kelljen cserélni, de még ez sem járható. Ha arra játszottak, hogy majd emberek megveszik megint az egész szettet blu-ray-el is, akkor nagyon benézték a szettet, mert ezek után, ha vennék, akkor az első szempont lenne, hogy az összes Pana kizárva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák