Új hozzászólás Aktív témák

  • silver87

    tag

    válasz #54715584 #13472 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat. Igen, sajnos még mindig nem tisztázódott mire is van szükségem. A szokásaimról annyit, hogy "kábelcsatornás" tv-t nem használok. 8 éve nem volt a készülékeimen RTL Klub és barátai. Ellenben a 720p, 1080p anyagok annál inkább. Közel 50 sorozatot nézek ebből 20at nyomon követve nem darálva és társasággal barátnőmmel meg filmezünk ha úgy alakul és egyedül is szoktam hétvégente.
    Én a mozitól eszerint annyira nem vagyok elájulva mert sokszor látom a felbontás problémákat a moziban, ilyenkor oldalba is bököm asszonyt hogy ez a jelenet azért az én TV-men szebben néz ki, pont a fekete és a részletesség miatt. Az SUHD Samsung pl nekem most egy új dimenziót hozott mikor kipróbáltam, csak sajnos megfizethetetlen számomra és a 3D-t meg elfelejthetem pedig nem akarom mert szeretem a 3D-t.

    Megfogadva a tanácsodat körbekérdezek a többi topicokban, hátha leszenk oly kedvesek az idegen fórumtársak és meghívnak magukhoz, hogy megnézhessem mit is tud nekem nyujtani a vetítés otthoni környezetben. :)

    Köszönöm mégegyszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák