Új hozzászólás Aktív témák

  • hm15

    senior tag

    válasz BBéci #26940 üzenetére

    Azt írtad itt 2 napja: A Panasonic EZ950 BFI-je szuperül működik! arra a felvetésemre, hogy egyelőre még a Panasonic BFI sem jó.

    Most a plazmásban így fogalmazol: Jó az EZ950 BFI-je, de nem tökéletes. Például előfordult, hogy sok világos jelenetet tartalmazó film alatt inkább kikapcsoltam, mert zavart a villogás.

    A szuper és kikapcsolod, mert zavar, nagyon távol álló fogalmak olvasatomban, de végeredményben nem ez a lényeg. János feletted fogalmazza meg, hogy a Kuro után is az OLED-et tartja meg, és még a Panasonicért sem rohan a boltba cserélni vagy venni. A te beszámolód szerint egyik lealázta a másikat, szerintem meg tök egyformák 2017-ben!

    Mivel a történelmében számos példa volt rá, hogy a Pana jobb elektronikát gyárt a többieknél, ezért LG OLED Panellel is jobb tévét lesz képes piacra dobni, szinte biztos. De most szó sem lehet alázásról, ezt több hiteles teszt oldal, saját magam és amint látszik János véleménye is megerősít.

    Ott van a bemutatkozásodban, hogy szakújságíró. Ezért bátorkodtam felhívni a figyelmed, hogy az érzelmeid ilyen minőségben nem írhatják felül a tárgyilagos tapasztalást, még ha kitüntető figyelemmel is szereted a Panasonic tévéket. Scott Wilkinson szájából vagy tollából még csak hasonló véleményformálást sem tapasztalni, követendő példa. Ha magánemberként írod ugyanezeket, átugrottam volna, remélem érzékeled a különbséget.

    OLED és LCD tévék technológiában és látványban teljesen mások mozgóképfelbontás puszta számainál. Pont arról beszélgettünk a OLED topicban, hogy 24p filmeknél semmit nem jelent, ricegnek plazmán is, OLED-en is. Én közvetlen G20 után is ugyanolyan rossznak látom az OLED-et oldalazó kameramozgásnál, semmit nem számít a plazma háromszor sorfelbontása. Az LCD ezt még tetézi elmosódással. Külön téma, ha nem csak filmeket vizsgálunk, de ez már nem ide tartozik.

Új hozzászólás Aktív témák