Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Quqesz #57861 üzenetére

    Nem érti? Rendben van, de elfogadja és nem tiltja ki a lakásból.
    Úgy értettem a férfit, hogy minimum egyenrangú partner, tehát nem az asszony dönt, hanem megbeszélik. Ész érvekkel biztosan meg lehet győzni arról, hogy jó hangzással, a filmnézéssel, zenehallgatással együtt töltött órák sokkal kellemesebbek lesznek.
    Olyat, hogy a feleség nem enged állódobozokat, még nem hallottam, pedig jó pár évtizedet megéltem.

    #57859gab1ka
    Nem a férfiasságát kritizáltam, ezt te találtad ki merő rosszindulatból.
    Áruld már el, miért olvasod el a hozzászólásaimat? Szerintem csakis azért, hogy legyen mibe belekötnöd. A továbbiakban, ha meglátod a BBéci nicket, azonnal görgess tovább! Mindketten jobban járnánk.
    Ahogy Morris írta, folyton azt lesed, mikor lehet belém kötni. Ezt sürgősen fejezd be!

    Amit idéztél, arra reagálok.
    Az ember megteszi, amit lehet, hogy a társa is jó érezze magát. Tehát olyan házimozi alkotóelemeket tesz a lakásba, amik a másiknak is tetszenek, vagy legalább nem kap hidegrázást, ha ránéz. Ebbe nem fér bele az, hogy bögrék legyenek normális méretű hangdobozok helyett.
    Járt nálam 70-80 szubláda, születtek a kinézetükről vélemények, nem csak feleségem részéről, látták azokat jó néhányan az elmúlt 20 év alatt, amióta tesztelek. Ennek alapján írtam a korábbiakat.

    #57865Morris
    Köszönöm, erről van szó! :R

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák