Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    válasz Quqesz #59944 üzenetére

    A bt-re nincs semmi frissítési opció ? Euronicsben vásároltam ott mondták hogy próbáljam meg a sony szervizt felhívni hátha van rá frissítés. Két üzletben más városokban is érdeklődtem erről a típusról és csak jót mondtak róla. / értem el akarták adni, pedig hiány volt belőle mind a két üzletben és az online rendelést javasolták de ott sem volt / Kifutó termék tény de attól még bíztam benne és többet vártam el. Az egyik üzletben az üzletvezető is régi jó ismerős " rossz " dolgot még nem adott el, ha úgy volt lebeszélt, de ezt ajánlotta. Azt sajnáltam, hogy sehol sem tudtam kipróbálni, pedig az egyik üzletben erről szólt a zene hónapokig és egy hatalmas nagy teret töltött be, az eladók sajnálták is, hogy a kiállított darabot is megvették ( előttem egy órával ) Nálam egy kisebb lakás nappalijában kellene teljesítenie azt gondoltam ez sima ügy...
    Az éjszaki mód nincs bekapcsolva.
    A barátnőmé hangzás terén lehet egy jobban sikerült sorozat de sok másban bosszantja. Erősebb rendszer meg igazi 5.1. De 5 éve vásárolta és rá fél évet követően letiltott rajta a youtube és az internet funkció. A minap néztem már az usb kiment sem támogatott, legalábbis ezt írja ki. Érdekes ez a gyártói hozzáállás, frissítés lehet van rá, de anno ahol vásárolta azt válaszolták neki, hogy ez sajnos ilyen, egy idő után így jár más is.
    Ezt a funkció letiltást és frissítések megszűnését eddig csak tv-n tapasztaltam.
    A hangfalak száma és elrendezése volt a szempont nálam a vásárláskor és nem találtam más márkát típust ilyen elosztásban. Csak a normál hangprojektorok maradtak ami állt egy fekvő rúdból és egy mélyből. A Sony HT-RT4-nél úgy gondoltam, hogy jobb hang hatást érek el azzal, hogy két álló hangfal lesz a kanapé mögött, a többi meg elől.

Új hozzászólás Aktív témák