Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz gab1ka #66023 üzenetére

    Mert szerintem nem feltétlenül nagy összeg egy Atmos rendszert hozzácsapni egy meglévő 5.1 hez ha tudja az erősítő. Mint ti is írtátok, szinte bármilyen a rendszerbe passzoló hangszoró megfelelhet erre a célra. Pl most HA-n , vagy egyéb helyeken zensor 1/ spektor 1 50 ezer forint .
    Felesleges dedikált atmos sugárzót ehhez venni.
    Pár csavar + tartó meg némi kábel és van működő Atmos, nem vissza pattanós, hanem értelmesen elhelyezett. Már leírtam erről a véleményemet, még a spektoroknál is érezhetően jó volt , nem tudom nálad miért nem volt érezhető.
    nem igazán tudok olyan mostanában kijövő filmet ahol ne lenne Atmos hangzás, és ebből van jó pár ahol kivételesen jól is szól. ( Hirtelen: Mortal kombat , Dzsungeltúra , Tenet , Törés)Szerintem egyáltalán nem hülyeség a térérzetet mondjuk 50 ezer forintért ne adj isten 100 ezerért 2- 4 kisebb/ belépő polcsugárzóval megfejelni egy olcsóbb, de már viszonylag normális szettnél.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák