Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz gyurczy #29434 üzenetére

    Dehogyis. Ide tanulni járok én is :)

    De tényleg, hihetetlen mennyire elszaporodtak, szinte összes többi topicban az "ez nem lehet, mert ellenkezik fizikával". Az,hogy még az egyetem is kb alkalmazott középiskolás fizika,már elfelejtik.

    Gyengébb orvosok mindent tudnak az emberi szervezetről. öregebbek meg ki merik mondani,h alig tudnak többet, mint a kuruzslók, és inkább statisztika/próbálkozás. van/volt pár orvos családban, mindegyik megbecsült, de ez úgy általános tendencia.

    Aztán vannak a kereskedők, akiknek jó ez a ph, ingyéreklámnak. Nem gondoltam volna, h ki fogom valaha mondani, most rosszabb a színvonal,mint AVXen. Több értelmes tanácsot olvasok ott,mint itt. Egy éve pont fordítva volt.

    Asszem azt kéne erőltetni, általánosságban, hogy egymáshoz járni, fülelni, több hasznunk lesz ebből.

    Imént jöttem ismerős hifi tervezőtől. Asztalon 3 elvileg azonos készülék. Alkatrészeket kimértük 100Mhzs digitális szkóppal. Egyezett összes. Fülre meg nem elhanyagolható differencia. WTF. összes különbség annyi volt, hogy melyikben mennyi, és milyen a rezgéscsillapitás. Magam leléptem, többiek ott maradtak, azóta is méregetnek, hátha megtalálják,mi okozza a difit.

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák