Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    Figyelek ám fiúk........... Látok, hallok, megjegyzek............ :D

    Még írok egy kis adalékot az elhelyezésemhez, hogy miért vannak közel a tévéhez a hangfalak. Egyébként 2 méterre van a két Electra középvonala egymástól, szerintem ez nem olyan kevés, mint amit a kép sugall. Ezt a plazma topikba írtam offban:

    "Jó és indokolt lenne szélesebb színpad, de ezt dobta a gép, ennyi helyem van. Jobb oldalon közlekedő van az étkező és konyha felé, onnan már nem szabad helyet lopnom. De nem is lenne sok értelme, mert a másik oldalon meg ott a merőleges fal közel, és az sem lenne jó a hangnak, ha teljesen a sarokba szorítanám a hangfalat. Nem olyan vészesen szűk egyébként, a hangfalak középvonala 2 méterre van egymástól. Csak nagy a tévé...... :D
    Azért van a megszokottól magasabban a tévé, mert szemben ágy van, és gyakorta ágyból, fekve nézünk tévét. Tehát nekem nem csak az ülőmagasságot kellett figyelembe venni, hanem azt is, hogy fekvő helyzetben is kényelmes legyen a fejnek, nyaknak a tévézés. Így elég jó ülő és fekvő helyzetben is.
    "

    És egy kérdés. Ha nagy duzzogva lopok még egy kis helyet jobbról a közlekedőből, a bal oldalon mennyire szabad közel vinni az oldalsó falhoz, hogy ne legyen gáz, és ne legyen "sarokba szorítva" a hangfal? (Most 36 centire van az Electra sarka az oldalsó faltól.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák