Új hozzászólás Aktív témák

  • X Sügi X

    tag

    válasz didyman #2467 üzenetére

    msn-re felvettelek csabcsiolah@hotmailllal... nem aktív?

    Pedig hideg végfok nem ment.. illetve egy pár másodpercig.. Na mindegy.. 2N3055-öt nem szidtam, éppen az előbb forrasztgattam egyet, labortápom épitem, ez már a második széria, és egy picit többet tud.. Szval szeretem azt a tranyót, csak kár, hogy kisfeszültségü. :)

    Asszimetria általában azért volt, mert nem válogattuk eleinte a BD-t meghajtó tranyókat..
    Mostanában ezeket is válogatom.. Volt egy problémám... nyitva volt a 249c, de nem birtam rájönni miért.. fél tápfeszültség rajta volt a kimeneten.. azóta se megy az a vég.
    Megkeresem a kapcsolását, hátha tucc segiteni, addig is irjátok le, hogy a francba müxik a képfeltöltés.hu, mert feltöltöttem a képet, de nem volt található.. :F

    Bemérést saját magam terveltem ki, a suliban mindig azonnal beállitottunk mindent, mikor hazahoztam, ''döngettem'' :DDD , elállítódott, utánna kellett jáccani, és müszerezettlenség híjján nehéz volt... Ma már nincs ilyen gondom.. :)

    A Quad, mint irtam, nálunk tabutéma volt, ugyhogy nem is tudok tapasztalatokat mondani, anno azt mondta róla a gyakszioktatóm: ''Az a szar vagy beindul, vagy nem!'' Szval.. 16-17 évesen elég hiszékeny az ember..

    Kisvártatva..

Új hozzászólás Aktív témák