Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    Van egy ehhez erősen hasonló panelfúróm:

    Emlékeim szerint még a Conradban vettem, most már nem látok ilyent, de mindegy is. A szépséghibája, hogy a vékonyabb fúrókat nem lehet beleszorítani, ezért régebben szigszalagot tekertem rá, majd mostanában a zsugorcső jobban bejött, de úgy döntöttem veszek ebay-ről egy készletet, aminél mindegyik 1/8"-os befogórész átmérővel rendelkezik. Ez a napokban meg is jött, de kiderült, hogy a fúróhoz való adapterbe nem megy bele. Ha nagyon erőltetem akkor egy darabig bele bírom tolni, de ott már végképp elakad, így viszont használhatatlan. Kb. 3 mm-es átmérőig lehet jó a fúrógépem, bár már a mezei 3-as fúró sem megy bele.

    Több ötlet is körvonalazódik bennem, a legolcsóbb, hogy megpróbálom kicsit kifúrni, reszelni a meglévő adapterét, amibe a fúró menne, ennek sikeréhez viszont nem sok reményt fűzök.
    Találtam egy készletet amibe elvileg belemegy a 3,2 mm átmérőjű fúrószár, de nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz az én gépemhez, és az ára is igen borsós. Keresgéltem ilyesmiket ebay-en, és a DealExtreme-nél is, de nem találtam semmit, ami elég hihetetlen, ezért valószínű rosszul kerestem. Magyarországon meg végképp nem találtam máshol, ennél olcsóbban legalábbis nem.
    Ha viszont a linkelt termék árát nézem, talán akkor járok a legjobban, ha egy komplett gépet veszek, abba biztos(abb)an belemegy, ez meg jó lesz másra.

    Mit gondoltok?

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák