Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz Peter789 #37136 üzenetére

    Az első tekercs 3 hét alatt ért ide, másodiknál már 4 hét eltelt, de még nincs itt, viszont most ünnepi csúcs van. Rendeltem például csatlakozót, ami 8 hétre jött, vagyis akármi lehet.

    A fotózásnál csak a tejüvegszerű plexit raktam fel, erre jön pár réteg polarizált fólia, ami még javított valamit, de azért nem túl sokat. Sőt, tartalmazott még egy pausz-szerű, karton vastagságú műanyag lapot is a kijelző, csak azt direkt hagytam ki. Jobban tetszik nélküle, mert már enyhén be van sárgulva és elég sok fényt el is nyel, a sávokat meg úgysem egyenlítette ki. Egyfajta szemcsés, fénytörő szerkezete miatt, a hátteret is kicsit furává tette, nélküle "simább" a kép. A kijelző látószögén javított valamit, de az anélkül is korrekt. Úgyse nézem felülről a monitort, emiatt felesleges lenne berakni.

    Gondoltam egy 32 collos TV átalakítására is, csak abba egyéb okból talán nem érdemes fektetni. De ha úgy döntenék, akkor is előbb szét kell szedni, felmérni lehetőségeket, hogy megoldható-e komplikációk nélkül stb. Nem érdemes addig rendelni, amíg nem látszik a vége a dolognak.

    Közben derülnek ki olyan tanulságok is, hogy az első pár sort próbára Celluxszal is lehetett volna rögzíteni, utána felrakni a "tejüveget" és megnézni a homogenitást, utána annak függvényében gondolkodni. Én egy vagy két sort felragasztottam rendesen, már nem is emlékszem, de csak utána néztem meg a fényét.

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák