Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz ecaddsell #69251 üzenetére

    Várjunk, ezek akkus termékek, persze értem én, hogy abban is van meghajtás, csak hogy tisztán lássunk. A meghibásodás csak idő kérdése, oké, de akkor azt mondom, ha 2 évig használom, és tönkre megy, nekem megér egy 20-ast.

    Igen, a jótállás meg a szavatosság mást jelent, ezért is kérdeztem meg a forgalmazót. A termékre 2 év jótállást vállal a gyártó (idézve az oldalról: LED-es lámpák - 2 év (teljes körű, beleértve az akkumulátorokat is)), 2 éven belül bármilyen meghibásodás esetén cserélik a terméket. Nem tudom, ebben mi a marketingfogás, feketén fehéren le van írva, számla van a vásárlásról. Ennyire a buktatót kellene keresni?

    BTW vásároltam kültéri LED reflektort, 20W-osat, kínai piacost. Mértem, 7-8W-ot fogyaszt, és pár hónapot ment mindössze, aztán elfüstöltek a LED-ek. Elképzelhető, hogy a hűtőfelület a ludas, a lényegen nem változtat igazából - semmire se valók.

    Amit írsz a hőről meg meghibásodásról, azt tudom, és értem is, de hogy jön ez ahhoz, hogy a noname kínai miért olcsóbb, a boltban forgalmazott (leinformálható, 2 év jótállásos) miért drágább?

    Azt nem értem, mit nem fogtok fel azon, hogy itt nem ugyanaz a 2 termék van csak más külsőben, hanem 2 teljesen más termék? Miért élnék illúzióban?

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák