Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    Köszi a válaszokat mindenkinek, de egyik sem oldja meg a problémámat teljesen.

    Aryes, ez segíthetne, köszi, de ez túl mély víz nekem. Kész vagy csak kicsit forrasztandó megoldás kéne nekem.

    Mezis, ez egész jó, még szóba is jöhetne, viszont jó minőségű akkukkal nagyon drága. Ráadásul védelem nélküli cellák kellenek bele, amiből pedig nem is tudom, milyet érdemes venni. A Trustfire cellákról tudom, hogy jók, viszont darabja 1000+ Ft, ráadásul azok védettek, nem is jöhetnének szóba. Akkuval együtt ez a megoldás 10 ezer Ft lenne, és még a cellák töltése is macerás lenne, egy sima telefontöltő nem lenne elég. Ezzel szemben a mostani Xiaomi power bankem könnyen kezelhető, nagyobb is kapacitásban, költségben meg kb. fele (és már meg is van).

    Tordaitibi, a Xiaomi power bankem támogat különböző gyorstöltő protokollokat. 9 és 12 Voltot is le tud adni, és max 18W-ra képes, rá van írva.
    Az eszköz egy elég drága hangrögzítő, szóval nem játszik a szétszedése, de kösz a tippet.

    Weiss, ez jó megoldás lenne, ha csak ritkán kellene bekapcsolnom az eszközt, és nem kellene hordoznom. Ezen minden bekapcsoláskor be kellene állítani a feszültséget, ami nem túl felhasználóbarát. Ennek ellenére nem vetem el, lehet, hogy ennél maradok. Ha ilyen lenne fix 12 Volttal, az pont az lenne, amit keresek. :)

Új hozzászólás Aktív témák