Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz ecaddsell #80834 üzenetére

    Ahh tényleg, a spektrum analizátort még nem vetettem be, pedig van egy fasza műszerünk. :) Bár a szkóp feje is elég jól összeszedi a dolgokat, de valszeg arra fogok jutni vele, hogy mindenütt is szór. :D

    Hát, a koncepció az, hogy kell egy táp, ami lead 4-5 ampert, de legyen izolált, mert az iparban ez elvárás... Vagyis mivel a konkurens termékek ilyenek, így a vevőnek is ilyen kell... Szóval kilyukadtunk az izolált SMPS-nél, 4 darab párhuzamosan kapcsolt 24V POE trafóval, mert olyan nincs készen, ami ennyi áramot tudna leadni. A terhelést bírja is, csak van olyan erre kapcsolódó modul, aminél nagyon számít a tápfesz milyensége mert nagyon precíz AD méréseket kell majd csinálnia.

    A fetek lassítása nem igen hozott eredményt, csak melegedést. A primer fet-nél az RCD snubber a bekapcsolási tüske + ringingből csak tüskét hagyta meg, a szekunder mosfetnél meg a kikapcsolási ringinget tüntette el.

    Majd hétfőn próbálkozunk tovább...

    Agyturbina:

    Ahh, ahhoz be kellene zárni a dobozt. Csináltunk ilyen teszteket, pl. egy fél centis résen már bement az ajtónyitó kulcstartó jele a masszív fém dobozba.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák