Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Miért mondod, hogy még most? Lesz valami törvényi változás?

    Rendelgettem most kütyüket AliexPress-ről, de eddig nem túl rózsás a tapasztalat:
    - Egy Baseus szivargyújtó töltő és noname autós vezetéknélkül töltő telefontartó: a szivargyújtós fej a telefont sem tölti stabilan (se kábellel, se a vezetéknélküli tartón át), váltogat 5V és 9V, 0A, 0.5A és 1A közt, de konkrétan merül a telefon, ha fut rajta a Google Maps bekapcsolt kijelzővel nappal. A laptopot elkezdi 20V 1.5A-el, aztán mindenfélét írkál, 0A-t is, és a laptopon is látni, hogy ki-be, ki-be kapcsol a tápjelzés Windows-ban, és csak merül a noti (többféle kábellel is próbáltam mindkét portját).
    - Egy 1500Ft-os GPS antenna, amit a Posta 470 Ft-ért vámkezelt: 0Ft vám, 0Ft ÁFA, 470Ft ügyintézési kültség, és már egy hete befizettem, de antenna sehol (~1 hónapja rendeltem).
    - USB<->M.2 NVMe adapter: mikor megjött, akkor esett le, hogy nem minden modell egyforma, és konkrétan az, amelyiket a specifikációk (chipset) alapján választottam ki, azon szét vannak szórva az IC-k mindenfelé, és nem lehet levágni rövidebbre a végéből, pedig 42mm hosszú (tehát majdnem a legkisebb) méretű SSD-vel akartam belőle pendrive-ot csinálni (így félre lesz dobva "szükség esetére" kacatok közé).

    Pedig nem kapkodtam el egyik vásárlást sem, nézegettem a képeket, elolvastam a leírást, átírtam Google keresőbe is a termékkódot, ha volt és nem totál noname...

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák