Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz beholder00 #17678 üzenetére

    Csak futtában, de azért a hirdetményt letöltöttem az egyik linken a sok közül, itt egy kép róla:
    Én továbbra sem találom, pedig néztem a hirdetmény oldalon is. :( A promóciós oldalon a jelenleg hatályos (2019-2020-as) töltődik le, pedig a kép alapján az általad letöltött is hatályos lenne.

    Bankmonitort is felhívtam ősszel és ők is úgy látták, ha felmondom és újrakötöm annak nincs akadálya, mivel azt volt a hirdetményben akkor, hogy a "kezdő napján az 2019, február 01-én nincs cib eco számlám".
    Itt lehet a kutya elásva. Ha a jelenlegi promóciót úgy hosszabbítják meg, hogy csak a 2020. 12. 31-et kicserélik 2021.12. 31-re a szövegben, akkor mindenki, akinek 2021-ben lejár a 2 év lényegében újabb 2 évre meghosszabbíthatja a kedvezményt. Felmondja, újraköti és még a számlaszáma is megmarad. Ezt valószínű, nem akarja a CIB.
    Tippem szerint kitehették a promóciót hosszabbító szabályzatot, te pedig letöltötted. Viszont pont veled kapcsolatban vehette észre a CIB, hogy "luk" van a hosszabbított szabályzatban. Levették és visszatették a régi szabályzatot. Most pedig átdolgozzák a 2.1-es pontot.
    De ez csak egy tipp. Ha megjelenik az új, hosszabbított promóciós szabályzat, akkor kiderül az igazság.

Új hozzászólás Aktív témák