Új hozzászólás Aktív témák

  • #01110937

    törölt tag

    válasz RR-13 #33407 üzenetére

    A Topik az ilyen banki hozzáállások miatt nem szívesen ajánlja ezek után az Erste és a CIB Bankot sem
    Nem szeretnék megbántani senki, nincs ilyen szándék sem. Ha valaki, felületesen görgeti az összefoglalót, jellemzően ezek azok amiket messziről kiszűr a bemásolt hatalmas méterű kép miatt.. míg a Gránit, valahol elbújik a sok szöveg között... még mégis ezekkel van gond, nem kicsit ironikus. Csak ennyi az észrevételem, régebben is írtam, ezzel kapcsolatban.

    Több helyről is hallottam, hogy több személynek sem írták jóvá a számlanyitási és ajánlási bónuszokat, és a promóciós hirdetmények alábbi részére hivatkoznak, de "csak" telefonon, akkor ha az érintett rákérdez, hogy miért nem kapta meg a jóváírásokat.
    Miért nem írásban jelzik a panaszt a Cibnek? Ez elég visszaélés gyanús, miközben elég jól megszedték magukat tavaly a Cibnél is, cikkek szerint.

    #33419 cocka
    Vagy épp ott van a szabályzatban, keresd meg. ;]
    Bármilyen gumiszabály jó lehet végül is. Fb pl ezt csinálja.

    #33430 .tnm
    "aztán bekerült. pedig addigra már rosszabb lett.)"
    A tapasztalatok nem ezt mutatják. Inkább azt, hogy egy egy kampányszerű dolog, mint a fekete péntek vagy biztosító váltás kampány, mindenhol túl terhelést tud eredményezni, ideiglenesen, ha ilyesmire gondoltál.
    Viszont bekerüléssel kapcsolatban, mindig volt egy "megtűrt" érzés, nincs úgy kezelve mint a többi, pl semmilyen logó egyéb nincs ott. - Ez lehet nem feltétlenül baj, csak észrevétel.

    #33431RR-13
    és zért tettem be az Erstét, mert a Topiknak igénye volt rá, vagyis nem önös érdek miatt vannak még jelenleg is benne
    Ez igaz lehet, valamelyik csomagot itteni hozzászóló hozta fel elsőnek és jóval később került bele (ha ugyan az a csomag).

    amikor Tg. lettem,
    És most akkor topik gazda vagy, vagy sem? :D Vagy csak tiszteletbeli? :)
    Ha voltál vajon miért mondtál le? :F

    #33432 bigdady
    Az hagyján, hogy 2023 év bankja, de előző években is az volt és így is meg megtűrt kategória. Akkor nem csak nekem szűrt szemet. Ezt a szelfis számlanyitás akciót is ők vezették be, utána jött a többi bank, nem mintha ez lenne persze a legfontosabb újítás.

    Ezt nem tudja egyben egy bank sem szóval nem ajánlott :D
    Két ok valóban van, amikor nem ajánlható főszámlának, ezen pozitívumok ellenére sem feltétlenül. Egyik a készpénz befizetés, akinek sok készpénze keletkezik és be kellene /szeretné fizetni számlájára és nem Bp környékén él. A másik aki a fizikai fiókokat kedveli ügyintézés bármi kapcsán és nem bánik jól digitális eszközökkel, telefon, laptop tablet. Összes többi opcióban elég jó helyen áll a Gránit, ajánlhatóság tekintetében.

    Sokáig a Rafi is ajánlott volt, a Cib és Erste mellett, most ezeknél sorra buknak ki a "nem ajánlja a topik dolog, ilyen olyan okból"... erre is mondhatják Isten nem ver bottal... :DDD

    (ha van valakinek humor érzéke érti, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni, mint írta RR-13 egyik kommentben, mielőbb valaki még betámadna...)

    #33451axioma
    Tudja valaki, hogy hogyan lehet elerni a Granit ugyfelszolgalatot?
    Telefonon a legtöbb esetben felvették fél 1- vagy pár percen belül 10-ből 8 esetben.(igen ritkán volt, hogy nem volt sikeres többszöri próbálkozásra sem). A bemondott szöveggel nem szoktam foglalkozni. Legutóbb nagyon készséges volt az ügyintéző hölgy. És a hangja is szimpatikus volt :B

    Ja nem kell végig várni a szöveget, a gombok előbb is nyomhatóak. :) 6-7 perc után pedig megszakítják, eddig ritkán jutok el. Ha valakinek van platina kártyája, meg van külön elérhetőség számára.

    "- annak ellenere, hogy a netbank jelszo a bankkartya tiltas menuben van, "
    Én úgy emlékszem számla és kártya vagy hasonló 2. menüpont. Mikor mondtam gond nélkül intézték sőt legutóbb azt is mondták, hogy változtatni sem kötelező, ha csak elrontottam többször, lehet törölni a "fekete pontokat" és újra használni is akár.

    Tiltás, csalással kapcsolatban az automata felhívja a figyelmet, hogy 11 menüpont. Szerencsére ilyen nem kellett.

    Mi a fene miatt van hogy 2 napja elerhetetlenek? Me'g csak extra akciozas sincs mint tavaly black friday-kor.
    Biztosítás kampány hajrá utóhatása? Több cégtől is kaptam üzenetet, tv-ben is láttam reklámot, és itt is olvastam, hogy sokan kötöttek nyitottak valamit náluk. Néhány hete, vagy régebben, nem emlékszem időpontra, nekem is nehezen volt elérhető, többszöri kísérletre, ez volt a kivétel. Azóta volt, hogy kerestem őket, vmilyen kéréssel, akkor meg meglepően visszaállt a régi rend és 1-2 perc alatt felvették. Vagy csak jó időpontot fogtam ki.

Új hozzászólás Aktív témák