Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz ripo05 #33854 üzenetére

    1. attol hogy ott a lakashiteled, nem kotelezhetnek arra, hogy ott legyen a folyoszamlad (en ugy hagytam hogy felmondjak alolam a zero-t, hogy ott volt a lakashitelunk, az atment technikai szamlaba, es arra kell a torlesztot utalni de nem ferunk hozza semmi mas celra)
    2. bar a level es a fenyegetes a folyoszamla felmondasarol szol, nagy esellyel csak a kiegeszito premium szerzodest fogjak rola felmondani, ottmarad egy publikus (nem tul olcso) szamlacsomagod; ha viszont ezek az uj premiumok me'g kothetoek, akkor a felmondas alatt/utan is atmehetsz abba (azon meglepodnek, ha nem lennenek, legfeljebb kicsit modositva pl. a 400e engedmeny nelkul).
    Kivetel, ha a hiteleden azert van kamat- vagy mas dijkedvezmeny, hogy konkretan a premium csomagot tartsd. Akkor meg azert tagadd meg a felmondasat :)
    3. Elvileg 10 db, gyakorlatilag ha me'g (3+ eve) nem modositottak a programozasi hibat, akkor 19 db (9+10 atmegy). Viszont sztem teljesen folosleges igy szorakozni vele, egyszerubb beallitani 5-t (vagy akar egyet de vegtelenre) ami naponta 20e-et utal, nyilvan valahany nap de kesobbi hozzanyulas nelkul ater a penz... [Es egyebkent erre csak az elso 1M utalas utan leszel rakenyszerulve.]
    Egyebkent igen, jelenleg varakozni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák