Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz s3toraph #3743 üzenetére

    En 98-ban voltam Finnorszagban, igaz nem munkat vallaltam hanem diakkent, es olyan siman nyitottak nekem szamlat, mint a pinty. Itthonrol mar eleve megvolt ugye az iskolatol a papir, hogy oda fogok jarni, az osztondijasoktol hogy ok fognak osztondijat folyositani, meg lakcimem is volt, mielott indultam volna, bar igazabol a masodik napon kotottem meg, mert ejjel keson ertunk oda, es mert valami kartyaszeru diakigazolvanyt masnap reggel nyomtak a tanulmanyi osztalyon a kezembe, attol olcsobb volt a szamla.
    Azota eltelt pont 15 ev. El nem tudom kepzelni, hogy macerasabb lenne... itthonrol szinte kizart, hogy olcsobb legyen bankolni.
    Egyebkent mar csak azert se ertem, mert kimegy egy akarmilyen kartyaval (na jo, azert ne teljesen akarmilyen legyen, akkor mondom ugy hogy elindulni egy presztizs tipusu kartyaval mar lehet), aztan kint nem hajtja a tatar szerzodest kotni, gondolom ugyse elore fizetik. Ha lenne az axanal dev.szamla (nem talaltam), akkor ajanlgatnam a world mastercardjukat, mert biztositas is van benne, meg ingyen kivet ami kulfoldon is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák