Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Aprósólyom #2566 üzenetére

    Na ez egy érdekes dolog, el is felejtettem megemlíteni.

    Az intel konfigba egy Ryzen 3600 és RX5700xt-t tartalmazó konfigból került át az nvme SSD.
    Mikor ezt az inteles konfigot összeraktam, elindítottam a Windowst erről az ssd-ről, mert mielőtt újra telepítettem volna 1-2 dolgot még le akartam menteni. A ryzen és 5700xt drivereket tartalmazó win10 simán elindult. Simán uninstalláltam a chipset, vga és egyéb drivereket, és feltettem az inteleseket. A Windowst mindenképp újra akartam telepíteni, csak előtte kellett még a net és feltettem az intel drivereket, hogy a lan biztosan működjön.
    Ekkor a monitor végig a DP portra volt kötve és volt kép akkor is, mikor még az amd driverek voltak fent és akkor is, miután uninstalláltam őket.
    Aztán ahogy tette fel az intel drivereket a grafikus driver telepítése után elment a kép. Akkor bekötötten hdmi-vel de nem zavart, betudtam annak, hogy "összekutyult" Windowsról van szó.

    Aztán SSD formázás, új partíciók és szűz win10 telepítés. Driverek fel és ezt követően jutott eszembe, hogy akkor rakjuk vissza a DP kábelt. És ekkor tapasztaltam, hogy ugyanúgy nem működik, mint mikor a régi amd-s Windowsra felkerultek az intel driverek.

    De ez vicc amúgy, hogy a full amd driverekkel teli Windowson az inteles hardver simán ment dp porton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák