Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Busterftw #8182 üzenetére

    leírtad a lényeget! nem OC-zol, így nálad nincs rizikó faktor mivel gyári állapotban olyan értékeket kapnak hogy ott akkor is stabil kell hogy legyen ha hupilila hó esik!

    látszik ebből is hogy kicsit sem vagy jártas ebben a témában!

    én már számtalanszor leírtam(és más is) hogy mivel és hogyan kell stabilitás tesztet végezni, de az alsó hangon is 6.óra hosszát vesz igénybe!

    Ha folyamatosan követed itt az eseményeket akkor láthatnád azt is hogy hogyan szoktunk gyorsabban stabilnak mondott tesztet csinálni aki kb ~1.óra, szóval minimum ezen az 1.órán hiba nélkül kell átmennie hogy valamennyire stabilnak mondható legyen egy OC beállítás.

    Lehet olyan instabil OC-t is csinálni amit észre sem veszel(windóz hónapokig elmegy vele hiba nélkül), addig amég egy olyan játékot el nem indítasz ami érzékeny rá és még a töltő képernyőig se fogsz jutni vele, mert kilép!

    Viszont ha legalább ezen a kb 1.órás teszten végig futtatod, ott lehet kijön a hiba akár 1.percen belül is!

    arabus kolléga ha még nem ismernéd őt, kizárólag arra megy ki ezekkel a teszt képeivel, hogy szénné feszelve feltolta a 13900KF-et 6200MHz-re és tudott csinálni vele egy fél perces benchmarkot, ha ezen a beálításon elindítana egy CB23/aida tesztet 5.másodperc múlva kékhalál lenne és 100.fokon lenne a cpu, ilyen teszt eredménynek mi értelme? semmi más mint a maga mutogatás hogy neki megy 6200.on a CPU-ja, de valós életben HASZNÁLHATATLAN!

    Láttál tőle valaha legalább egy 30perces Aida és 30perces CB23 tesztet? nem mert ott is MAX arra megy ki nála a dolog hogy valahogy lemenjen az a 50.másodperc amég lefut egy kör teszt vele és mutogatni tudja hogy neki 43000.pontja van!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák