Új hozzászólás Aktív témák

  • tibcsi0407

    félisten

    válasz blu79 #9960 üzenetére

    Nem érted. Semmi baj nincs azzal, amit mi itt csinálunk, de az almát a körtéhez hasonlítgatjuk. Mindenki dobálja be a saját tesztkörnyezetéből az eredményeket.

    Ott csupasz Windows-okat bootolnak, ugyanolyan VGA-val, ugyanolyan lapokkal (kivéve ugye, ha DDR4 vs DDR5 lap van). A tesztkörnyezet állandó. Míg itt nem. Egy csomó tesztet bedobtunk felül, amik azonos tesztkörnyezetben készültek. Egyértelműek az eredmények is.
    Azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt elfogadni?
    Nincs azzal semmi baj, ha valakinek nincs még kedve, vagy pénze DDR5-re váltani, de azt bizonygatni, hogy jobb teljesen felesleges, mert nem az.

    Az pedig, hogy kizárólag a Tomb Raider alapján akarjátok megítélni a gaming teljesítményét a RAM-oknak lowest settingen sem az összképet mutatja. Egyrészt a kutya sem játszik legalacsonyabb beállítások mellett, másrészt oda igazán sávszélesség sem kell. Harmadrészt nem Tomb Raider-ből áll a világ. Jó game, de azért még van pár, ami népszerű. :)

    #9961hackeeeee

    Itt egy 3070Ti-s. Alapórajelen a proci, 7000-en a RAM. Nyilván itt a proci is sokat számít.
    Egyébként néztem a HWinfo-ban az effektív órajeleket a TR teszt közben. Nem igazán dolgoznak a magok rendesen. Nem CPU intenzív egyáltalán a teszt.

    [ Szerkesztve ]

    https://utdetailing.hu/

Új hozzászólás Aktív témák