Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Kresz vizsga pipa, hibátlan lett ;] Mindjárt telefonálok elsősegély vizsga időpontért, illetve gyak oktatót kéne keresni, de ezzel teljesen meg vagyok lőve, arra tudok hagyatkozni, amit a néni mond, akinél a vezetői lista van (ő is hallomásból), illetve a találkozási pontok alapján tudok válogatni még... meg persze kocsi, de ez nekem nem igazán szempont, ha jó az oktatóm, akkor nem érdekel az autó.
    Ott mellettem meg volt, aki az alapján agyalt, vajon melyik a legjobb kocsi, milyen sorrendben kérdezzen rá, stb... Kérdeztem, hogy ez miért fontos, valami olyasmit mondott, hogy újabb kocsival jobb tanulni, vagy kevesebb baj van. És mondom, utána mit fogsz vezetni? Hát majd ami jön. Mondom akkor ok :D Szerintem ha egyszer megtanulsz vezetni, onnan már kb. mindegy mit raknak alád, és manapság kizártnak tartom, hogy ne lehetne bármelyik oktatókocsin rendesen tanulni.
    Ja, egyik oktatónak van egy renault megane grand tour -ja, ez elég brutalnak tűnik :D Mármint marha nagy, na emiatt esetleg macerás lehet tanulni, persze ha amúgy is nagy kocsija lesz valakinek, akkor előny. No mondjuk nem merném tanulók kezébe adni.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák