Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz FLx #11736 üzenetére

    Nem szidom, csak szerintem az embernek pont amikor kikerul a fosikolarol/egyetemrol akkor kellene megfognia a penzt, ha egy jol kereso allasa lesz es legalabb 2-3 evet kibirni kozel azon a szinvonalon elve, mint ahogy azt tette a tanulmanyai alatt. Rakjon felre a penzbol annyit amennyit tud, mert kesobb nem lesz konnyebb, sot nehezebb lesz csak.

    Amugy a "dehat elni kell" kijelentes pont az, ami beleviszi a legtobb embert a fogyasztasba. Csak hogy a nemet fiatal kollegaimat is szekaljam, ott van az egyik srac, ugyanakkor kezdett dolgozni mint a masik mo-i kollega, detto ugyanazt csinalta: most vett kb. 30 ezer euroert hitelre egy BMW-t, mert a regivel nem tud bejarni a munkaba. Ennel jobb penzegetest el sem tudok kepzelni, de egeszsegere. Van egy masik srac az irodaban, az pl. mar evek ota ugyanazzal a regi Polo-val jar be, en meg tomegkozlekedem - tudom, nem vagyok sikeres ember :)

    Amugy a penzevel mindenki azt csinal amit akar, ha ukran pompomlanyok seggerol akar kokot szivni, tolem arra is elverheti a penzet, de attol meg mondhatom, hogy szubjektiv velemenyem szerint ez nem a legjobb modja a vagyon felepitesenek...

    [ Szerkesztve ]

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák