Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    A segítségeteket szeretném kérni munkakörhöz kapcsolódó juttatások munkavállalói szempontból való beárazásában. Ha van hivatalos konverzió vagy formula, az is jó, de a szubjektív meglátás is jól jön. A juttatások munkáltatói költségeit látom, de érdekel, hogy ezek munkavállalói szemszögből mennyit nyomnak a latba váltás esetén.

    IT üzemeltetéssel foglalkozó cég, mérnöki pozíció (hardver, hálózat, vmware, hyper-v, windows, linux - nem egy poziban nyilván, hanem külön-külön). A bruttó béren felül a következő juttatások vannak:
    - 13. havi bér
    - 100% home office - havonta 1-2 alkalommal kell kimenni ügyfélhez jellemzően Budapesten, ritkán vidéken
    - munkaeszközök biztosítása (oké, ez nyilván alap, de ideírom) - telefon választható ~200.000 HUF-ig, notebook vagy asztali gép választható ~600.000 HUF-ig, de ha szükség van bármi egyébre (még egy monitor, switch, router, akkor intézzük ésszerű keretek között (egy 3090-et, nehéz lenne beadni, de ha kell egy 34-es monitor, akkor az menjen))
    - céges autó - választható 8M HUF-ig, benzin vagy hibrid, minden költségével (szerviz, javítás, gumiszettek, gumiszerelés, éves országos matrica, biztosítás, stb.), km futás megkötés nélkül
    - tankolókártya - havi 50.000 HUF kerettel
    - szakmai képzések, tanfolyamok - költségmegkötés nélkül, kinézed, elvégzed, ami érdekel

    Köszönöm előre is a kommenteket!

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák