-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz sz.zs. #115899 üzenetére
Nehéz erről írni, még szerintem be kell kicsit kopni a késeknek, meg pár különböző kávét kóstolni vele. Annyit érzek talán, hogy kicsit “kakaósabbak” az ízek, jelentsen ez bármit, de ez ugrott be így hirtelen. Amit objektíven látok, hogy összeéréstől tovább kellett durva irányba állítanom. Konkrétan az említett Warda etiophoz 17 ricnivel van az összeéréstől és így is viszonylag lassan, vékonyabb sugárban csordogál le. Persze ez változhat a kések kopásával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen