Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    válasz edk- #13651 üzenetére

    Miután levettem, rájöttem, hogy alapvetően kár volt,mert én majd szeretnék egy nyitott szűrős kart,mert az olyan szép,ahogy folyik le a kávé, ott viszont eleve csak egyes lehet,hiszen ha két csészét tennék egymás mellé,akkor folyna a csésze szélére is nem?

    Tejhab: Valaki világosítson már fel, hogy a Caffe latte és a Latte Machiato az két különböző dolog ugye?
    Hogyan kell tökéletesen felgőzölni a tejet,hogy olyan krémessé váljon az állaga és ne legyen túl habos, buborékos?
    Hány fokosnak kell lennie a tejnek,amikor készen van?
    Egyszer olvastam,hogy nem szabad felforralni és csak olyan 70-80 dok körülinek kell lennie.
    Tegnap viszont néztem egy video-t,ahol a csóka egy hőmérővel készítette és felengedte egészen 130 fokig.

Új hozzászólás Aktív témák