-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Nagyjából 10 perce találtam el a tényleges igényeit. Mikor jöttél, annyira fel volt fűtve a gép, hogy esélye sem volt szegénynek. Egy Nobel-díj simán járt volna az előző shotért. 20 perc után kezdtem el szüttyögni a méricskéléssel. 19 gramm, La Scala duplaszűrő és zárt, két kifolyós kar. Az végig fent volt szűrővel együtt (egy picit hűtöttem rajta, mielőtt beleőröltem volna a kávét, mert túl forrónak találtam). Lövésem sincs, hogy hol áll most az Ascaso, az Etióp beállításaihoz nem nyúltam, úgy voltam vele, hogy lesz amilyen lesz, délután úgyis azt iszom már, egy húzásért nem tekergetem el. Na, szóval egy kis fogpiszkálózás után ráálltam a tamperre, 15-30 milliámtrillió kg-mal. Kar fel, pacsa nélkül. Olyan dupla risztrettó jött le belőle, hogy azonnal akartam inni még egyet, de meg kell tanulnom uralkodnom a szenvedélyem felett, ugyanis ebből az Etiópból 3 nap alatt elment 20 deka.
Ps.: jóféle szivar utóíze van így 10-15 perc távlatából, azt meg szerencsére csípem. Egy ilyet lőnöm kell neked valamikor Parci, hogy visszatérhess a robusztások közé
[ Szerkesztve ]
https://barbieripnk.hu/
-
ronin s8
senior tag
Hát én eddig aszittem, jól tűröm a robit, de most dobtam ki egy 20/80-as Carraro-t, és éppen egy 70/30-as Hausbrandt-ot iszogatok, ami ugyan sokkal jobb, de én már beleérzem ebbe is a robustát.
Ha igaz, Paljoc Java Mix-e 15% lehet, ez még belefér.[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."