Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti

    senior tag

    válasz Parci #27779 üzenetére

    Bocsi, átsiklottam ezen üzeneted felett. Ronin megkavart a szebbnél szebb képekkel!
    Azt már én is észrevettem, hogy nagy gépből sokkal forróbb a kávé, mint itthon!
    Mondjuk én tudatosan nem melegítem annyira fel a csészéket, mert nem szeretem, ha leégeti a nyelvem. Picit meglangyítom, belecsapolom a kávét, kar le, zacc kiüt, fejöblítés, kartörlés és vissza a fejre ( kivéve, ha nem iszunk többet, mert akkor a mosogatóba megy, nagymosásra ). Ez alatt a max. 15-20 mp-s művelet alatt pont ihatóra hűl az ital.
    Viszont, ha nagy gépből ittam, mindig "kavargatni" kellett vagy 1-2 percig, mire ihatóra hűlt, vagy az első korty szétégette a nyelvem és onnantól kezdve nem éreztem semmit az ízekből.

Új hozzászólás Aktív témák