Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz Bazsee71 #35514 üzenetére

    Közben megválaszolom magamnak. :) PinUp esetén most a hőfok további csökkentésével sikerült igen jó ízeket elérnem, próbaképpen megyek majd még lejjebb is. Ha kifogyott a daráló, megyek vissza La Piazza-ra, de tartok tőle, hogy ott nem adja magát a megoldás, mert magasabb hőfokon is már elég világos, gyenge volt a crema.

    Egyébként kezdő naked/bottomless portafiltereseknek egy tipp, én angol fórumon találtam rá (lehet volt itt is, de nem árt, ha valaki itt fut bele): channeling esetén nálam egyből megoldást jelentett az őrlemény mennyiségének csökkentése. Ha szétnyomja a megduzzadt kávét a felsőszűrő, akkor kezd el minden irányba spriccelni. Mióta erre figyelek, mind szépen folyt le. olaszpresszo.hu leírás nagyon jó szerintem, de channeling esetén nem kell egyből nyomás problémákra gondolni. :)

    (#35522) meander: Egyébként bevált, tényleg nem kell hozzá állítani a darálót? Mennyit gondoltál érte?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák