-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
#141649
üzenetére
Húú, ez elég ígéretesnek tűnik!
Megnéztem, mi az a FOC, hát, elég komoly vezérlőtechnológia - szerintem nem annyira várható lefulladás, ha a többi jellemző is elég jó (persze). A weblap infói és képei szerint ennek nagyon rendben illik lennie!
A késprofilból is van, ami tetszik.Köszi a fülest!

-
baky0520
újonc
válasz
Bazsee71
#141346
üzenetére
Dreotól a nagy verzió 10 hónapja van meg, napi 1 használat után pont a héten adta meg magát az impeller, egy koccanástól négy darabba tört. Pótalkatrész nincs raktáron, a support felajánlotta a teljes visszatérítést, vagy azt, hogy küldenek másikat, ha újra lesz. Nagyon sajnálom, mert tényleg konzisztensen jó habot csinált. Most french press megy újra, de nagy visszalépés kényelemben és eredményben.
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Bazsee71
#141292
üzenetére
Néééééém! Ezekhez a gépekhez mindenki ragaszkodik. Kértem a Speedster-re árat, hogy ha véletlen egy látogató impulzusvásárlásra ragadtatná magát, de másnap rájöttek, hogy a bemutató termi darab jutott nekem, amitől a szép kerek szériaszám miatt nem akarnak megválni. A Spiritello meg még épp csak bemelegedett nálunk. Nem tudom, mik lesznek a nyeremények...
-
-
Toobee
veterán
válasz
Bazsee71
#141053
üzenetére
Plusz EU cert. sincs még, szerintem ez is elég nagy gond. Bár nincs adatom arról, hogy mennyi idő ezt megcsinálni egy új termék + új gyártó kombó esetén.
US / EU Certification
We started the certification process a long time ago, parallel processing as much as possible. The first units from the 200 unit batch were sent to certify Meticulous. The good news is that we have successfully passed the safety tests and are down to approving individual components. We discovered one component (the power switch) is harder to source than we would like for mass production and decided to test / certify two secondary suppliers to reduce the risk that a delivery issue impacts our production schedule. They have been stress testing the component for the last few days and we expect to hear back soon.
EDIT: We just received word that our two backup Power Switches have passed testing.
The second core component of certifying is WiFi/Bluetooth. This was expected to be straightforward as our connectivity components are already certified, and the lab is testing that embedding them into our product doesn’t create issues. What should have taken a few days has taken close to three weeks as we discovered the WiFi/Bluetooth module maker had a bug in their testing script (!). As of 3 days ago, the company provided a manual fix and Xavi is going to the lab today to help them sort this issue out. If this is resolved we should have WiFi/Bluetooth certification results in about 10 days.
https://community.murata.com/s/question/0D5RC000010wZMm0AM/request-for-rf-test-mode-firmware-and-tools-for-murata-type-2dl-module
We are at a point where we do not expect any design or component changes, which is the source of real risk from the certification process - and which is why we had placed the order for components over a month ago. -
Toobee
veterán
válasz
Bazsee71
#141050
üzenetére
Várjuk az első fecskéket. Ezt legalább majd biztosan meg lehet venni, nem úgy, mint a Meticulous-t. Illetve megvenni azt is meg lehetett, csak megkapni nem
Tegnap jött pont az augusztusi update-jük. Áldom az eszem, hogy nem fizettem be végül rá. -
-
gubabela
senior tag
válasz
Bazsee71
#140954
üzenetére
Addig biztos nem várok. Fél éves pöri is fogyasztható volt, de világosabbak hamar ledöglenek tapasztalataim szerint. Régebben porcióztam, meg fagyasztottam, de már inkább annyit veszek amennyi hamar elfogy és simán zacsiból szedem amennyi kell. A srácok amúgy nem aprózták el a friedhatsnál, 25-ikei pörkölést ma hozta a posta.
-
Zen42
tag
válasz
Bazsee71
#140320
üzenetére
Valami olyasmit szeretnék amivel konzisztens eredményt tudok produkálni. A Roastino-nál túl sok a változó és számomra túl kicsi az adag is. De míg keresgélek egy tésztaszűrővel fogok bepróbálkozni kíváncsiságból egyelőre.
(hogy adjak egy pofont a profilozásnak
)
A zöldkávé beszerzés problémáit nyilván te ismered, nekem arról még csak halvány fogalmaim vannak. Szerencsére úgy láttam, hogy ez a piac is kezd bővülni.
Elsőre nyilván nem a 95+ pontos extrákat kéne szénné pörkölnöm de azért past harvest maradékot sem akarok venni. Esetleg ha van tanácsod a magamfajta totál kezdőnek ilyen tekintetben azt megköszönöm.
Ha ez itt nem a reklám helye akkor privben is. -
Mano66
senior tag
válasz
Bazsee71
#139544
üzenetére
Legyen igazad. Én csak a tengelyt és a mérő órát rendeltem. A szenzort kihagytam. Annyira nem hoz lázba, hogy nézegessen a nyomás profilt. De lehet majd egyszer változik az is. A lehetőség adott lesz. A helye ott a tengelyen. Nem kell a sok hype a Robotnak. Aki megvette az tudja, hogy egy nagyon jó kis masina. Itt a fórumról is elég sokunknak van. De nincs egy eladó sem. Szerintem ez mindent elmond a kis masináról.
-
Toobee
veterán
válasz
Bazsee71
#139067
üzenetére
Igen, én ha most vennék, akkor már tudnám, hogy ez a recept fog nekem tetszeni és vennék 1 komplettet + 1-1 db P+S-t, így 360 literre való cuccom lenne. Otthoni körülmények között ez több év. Bár aki halmozottan hátrányos helyzetben van és gépet is kell melegítenie, az vagy használ egy "normál" vízforralót is vagy nem úr, aki nem herdál módba kapcsol és dizájner vízzel melegít elő
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Bazsee71
#138992
üzenetére
Nagyon köszönöm, ma be is keverem.
Tényleg remek az a kalkulátor, viszont nem jöttem rá, hogyan lehet átállítani a rendelkezésre álló ásványi anyagokat. Látom, hogy te átállítottad, és azokból számoltál, amik tényleg vannak. Hogy csináltad? Nekem ezt a receptet adja:
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Bazsee71
#138966
üzenetére
Igen, az a táblázat nagyon jó, én azt használom mindig számolásokhoz. Hátránya, hogy csak háromféle anyaggal tud számolni egyszerre (egy Ca, egy Mg meg egy buffer), de amúgy se volt kedvem kevergetni ennél többfélét. Ha az ember leduplikálja a számolós sheetet, akkor el is tudja "menteni" a bevált beállításokat

Te próbáltad és neked jobban bejött a kétféle bufferes verzió és azért azt használtad, vagy csak mert alapból azzal van a recept?
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Bazsee71
#138397
üzenetére
Szívesen . Én nem foglalkozom ilyen termékekkel csak felhasználó vagyok. Anno (évekkel ezleőtt) sörfőzés miatt vettem egy full egyszerű, (akkor)15k-s szettet. Az egyébként egy akváriuimi felhasználású szűrő volt. Aki forgalmazta (háztartási, akráviumi, terráriumi) extra békákkal (dél amerikai, nyílméreg, meg ilyenek) foglalkozott és leírta a véleményét. Konkrétan az 50k-s "emberi fogyasztású" szűrőben teljesen ugyan az a szűrő meg membrán van. Igazából azóta is egyszerűekkel operálok. TDS-t mérem ("külső" mérővel). Ne száradjon ki a szűrő/membrán aztán jóvilág.
Ami a saját tapasztalat:
-elég nagy eséllyel ugyan az a membrán és szűrő van az adott tulajdonságú pakkban (a napi 280l-es 75ös membrán a 15k-s akváriumiban és az 50k-s háztartásiban ugyan arról a gyártósorról jön <- erre bizonyítékom annyi van, amit anno mutattak/mondtak)-tartályos az személyes preferencia, nálunk a felhasználás miatt teljesen felesleges volt. Amúgy nem tudom meddig áll el, elvileg zárt rendszer, baktériumot kiszűri, de én a hűtőben tárolt kv vizet is kiborítom 1 hét után, ha nem fogyott el, csinálok frisset.
-tds az úgy fog kinézni hogy a szűz membrán kb 7-15-öst fog készíteni. Aztán minden használat előtt kicsit ki kell engedni mert 2-3 deci erejéig felugrik kb 40-60-ra. 20 felett javasolják a cserét amúgy (ha nem áll vissza a kezdeti ugrás után a 20 alatti értékre).
-ingadozó hálózati nyomást nem tapasztaltam, ha nem valami extrélm elhanyagolt környezetbe viszed, szerintem felesleges a nyomásfokozó
-visszasózást megoldom én (kv, sör)
-az átfolyás sebességét vedd még figyelembe, mert a 20liter például az én full alap szűrőmmel azért egy kb 4 óra alatt jönne le. Szóval vagy nagyobb teljesítményű kell, vagy ha van lehetetőség/kedv akkor lehet előre is tervezni, akkor elég lehet a kisebb is.
UV fényhez: a behatási időt kell megnézni, (egy kis doksi: [link] én azt gondolnám az átfolyós rendszernél ekkora teljesítményű lámpa esetén kevés lenne. De ezt -aki ért hozzá - ki tudja számítani. Igazából már maga a membrán ugye a 99.9%-át kiszűri a baktériumoknak (elvileg
) szóval... kv, tea, (én esetemben sör) pedig úgy is kap hőkezelést, mi nem ivóvíznek használjuk.Én felraktam a mosdókagyló alá, ha kell akkor gyűjtöm flakonba és használom. Mindig frisset.
-
-
Bigsy
újonc
válasz
Bazsee71
#138397
üzenetére
Szia! Szerintem egy telefont megérne, én is vásárlás előtt állok, de nem ragaszkodom a burkolt verzióhoz. Ha jutottál döntésre, légyszíves oszd meg velünk. Esetleg ez: https://www.homewater.hu/Economy-Water-5-tartaly-nelkuli-ozmozis-viztisztito-360GPD?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA-aK8BhCDARIsAL_-H9mPXFpPzkvAUHkZUvpcfxaqK4HF_WnUF18Ob2qtQ1ITK124XlAZofgaApf5EALw_wcB
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
#138396
üzenetére
Vajon mennyire biztató, ha kiemelik, hogy a felhasznált alkatrészek nem prémium minőségűek?
Krausen New Line A++ 400 LCD: beépített aquastop, illetve jópofa extra a TDS-mérő, kérdés a pontossága (leírás alapján hőmérséklet függvényében korrigál, ami viszont korrekt). -
verti1
tag
válasz
Bazsee71
#138121
üzenetére
Na igen, a Kolumbiai varázslat. Nem tudom eldönteni, hogy mit csinálnak ezekkel. Eleve ez extrán fermentált valami, de lehet egyéb kémia is van benne. Nem tudom, nekem ehhez kevés a rálátásom a dolgokra. Simán benne van, hogy doppingolják a kávét, viszont akkor jól csinálják. Zöld kávét beoltani valamivel ami a pörkölés után nem valami pusztító valami legyen, hanem élvezhető valami az már valami. Nem tudom, hogy ezek a farmerek mennyire férnek hozzá ezekhez a dolgokhoz vagy mennyire éri meg nekik, hogy pár dollárért többért vegyék át a kávét tőlúk. Ezt a részét tényleg nem látom. Ugye van a betonkeverős, olajos módszer pörkölés után ami itthon is dívik. Viszont az pusztító, kóstoltam kíváncsiságból vendégségben.
Egyébként a feldolgozáson akadt meg a szemem, azért választottam kíváncsiságból.
-
molako
csendes tag
válasz
Bazsee71
#138121
üzenetére
kofio-ról vettem és nem néztem meg a dak oldalán, hogy honnan jött pontosan a bab. diego miatt kihagytam volna. nagy eséllyel cheat-es, szerintem.
verti: bloomingolok én is rendszeresen, de ennél a tételnél sehogy sem adta ki magát egy rendben lévő csésze (az én esetemben ugyebár presszó pöri).
visszanézek majd még rá. most már régen túlpihent állapotban van.
-
válasz
Bazsee71
#138071
üzenetére
Köszi! Nálam a DF64v-ben DLC kés volt, azzal van tehát némi személyes tapasztalatom. Ha azok összecsengenek az olvasottakkal és a kilogikázott dolgokkal, akkor gondolom azt, hogy számomra is érdemi infóm van.
Az agresszívebb profilú késeknél feltételezek jelentősebb különbséget a fordulatszám függvényében. -
válasz
Bazsee71
#138062
üzenetére
ami amúgy azért is fura, mert kizárt, hogy az a rettenetes szíjas, fogaskerekes, játéktengelyes izé ne kóvályogna, mint gólyafos a levegőben

amúgy szemre nem hasonlít az ismert ssp profilok egyikére sem:
https://cafune.ca/products/baratza-bg-flat-steel-burrs -
-
brumi1024
veterán
válasz
Bazsee71
#137691
üzenetére
Remek példa erre a Nanofoamer Pro. Kijött úgy, hogy nagyon érzékeny a vízre és a fedél elhelyezésre, illetve kis területen melegít, szóval elmosni sem egyszerű, majd pár hónappal később v2, ami ezeket javítja. Az upgrade jutányos, annyiba kerül, mint a cucc volt előrendelve.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Bazsee71
#137659
üzenetére
Hoffman most csinált egy remek három részest a decaf megoldásokról (bevallom szégyen szemre, bár ez totál szubjektív, az én pénzemből is), szerintem párját ritkítja az ilyen anyag. brutál mennyiségű decaf folyamat működik Németországban, szvsz remek világos pörik vannak már újhullámos világos vonalon is.
-
válasz
Bazsee71
#137529
üzenetére
nagyon zárójelben mondom, hogy amikor anno a flair58-at választottam, elsősorban azért, mert nem voltam hajlandó előmelegíteni semmit (másodsorban meg azért, mert nem voltam hajlandó a vst szettet, tampert stb. kicserélni), kikaptam a topiktól kb.
na, szóval tényleg az egyszerűbb a jobb.
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Bazsee71
#137153
üzenetére
Én ritkán filterezek, modern presszóra érdekel, de abból is olyan, amit vendégekkel is meg lehet itatni. Tehát így a Multi Purpose kiesik, a HU van még versenyben, de ha az nem különbözik lényegileg a stock Mazzertól, ahhoz kicsit drága. Ezért gondoltam sweet labre, csak kevés tapasztalatot látok vele. Örülök, hogy itt van. @Icm (a sculptorban van?), @koxx, lécci

-
Toobee
veterán
-
pbalint
csendes tag
válasz
Bazsee71
#137139
üzenetére
Én annyira nem értek a villamossági tervezéshez, de tényleg ez az érv, hogy a Bookoo jobb, mint az Acaia, mert 2 NYÁK van benne 1 helyett? Vagy az akksi 3 csavarral van lecsavarva 2 helyett? Az árazás kommentjébe bele se mennék, igazából nem értem, hogyha tudja, hogy az Acaianál harmadannyiért ezt meg lehet csinálni, akkor miért nem állt még össze valakivel, és csinálta meg...
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Bazsee71
#137139
üzenetére
Az a Bookoo "teszt" tök olyan benyomást keltett bennem, mintha fizetett reklám lenne...
Kissé irritáló stílusa van Lance-nek, viszont azon ritka youtuberek közé tartozik, akik általában nem csak triviális dolgokat mondanak el puccos háttér előtt profin bevilágítva, hanem tényleg mér, összehasonlít, és van benne valami hasznos infó is. Hát ez most egyáltalán nem ilyen volt.
-
Toobee
veterán
válasz
Bazsee71
#137130
üzenetére
SSP Multipurpose V1
SSP Brew/Unimodal V1 néven is futThe Multipurpose V1 (MPV1) burrs are the original SSP 64mm Multipurpose burrs; designed for those who are high clarity seeking filter brewers. The V2 added flat faces to the final cutting edge of the burrs which allows the generation of a controlled number of fines. The V1 does not have these flat faces, meaning fines production is minimised producing a higher clarity, lighter body cup
If you are looking for brew/filter focussed burrs, with minimal fines for the highest clarity and light body, the original SSP Multipurpose V1 burrs are the way to go. If you prefer having slightly more body and texture whilst retaining the clarity and flavour separation, the Cast Burrs will provide for this.Lagom oldaláról egy kis leírás pluszban:
5. SSP Brew (Unimodal V1) - Only available via custom order
These are the original Unimodal burrs (known as Brew burrs by SSP) that we offered at the launch of LAGOM P64 back in 2019. Our goal then was to share this unique style of espresso with our fellow coffee enthusiasts. While they can be worked to pull espresso, the 64 mm Brew burrs can be more demanding to use and hence based on our experience its usage may not be suited for everyone. When used for espresso, the puck may quickly lose its structural integrity over the course of extraction and hence channel more easily. This is a normal behavior for the grind of this burrset but as we learned it can be a suboptimal experience for those who are used to seeing well-behaved extractions. Hence, to achieve the Unimodal-style espresso more easily, a modified version SSP-Unimodal Espresso (Option 1, described above) was later developed. We recommend the SSP Brew (Unimodal V1) only if you’re planning to use the LAGOM P64 mainly for pour over or coarse grinding, or for high brew ratio turbo-Shots. While the Unimodal V1 can be used for traditional-style espresso (9 bar, 1:2 brew ratio, 30s), it is not recommended if that’s the main intended usage.Én egyébként annyival egészíteném ki, hogy magas fordulatszámon egy klasszikusabb pörköléssel hozható simán a "traditional-style espresso", bár tény, hogy abban a kategóriában van erre alkalmasabb késprofil is. Mielőtt mindenki rohan v1 brew kést venni a jó kis öngyulladás előtti pillanatban leállított perkelésekhez, azért megjegyezném, hogy fontos a tökéletesen illesztett kés, mert a Fellow Ode-ban például még a turbo shot sem működött ezzel a késsel minden esetben. Tehát itt kiemelten fontos, hogy tökéletesen fusson a késpár, mert nagyon finom őrleményt kíván némely pörkölés. Lagom P64-nél a 0 állás még egy olyan pont, ahol összeérés/cicergés nélkül lehet darálni.
Clarification about SSP’s 64mm burrs naming system (a ‘confession’ and a note of apology): We initially sold the SSP Brew and SSP Espresso burrs in LAGOM P64 using our own naming system (as “SSP Unimodal Espresso” and “SSP High Uniformity”), thinking it would better convey what the burrs do and excel in. At the time, we did not see far enough to predict that the 64mm burrs would become popular and the naming would be an issue when the community is using the burrs elsewhere. We also (naively) overlooked the fact that SSP would sell these burrs separately (which are understandably sold using their own naming convention), notwithstanding the fact there is also another High Uniformity burrs in SSP’s 98mm burrs portfolio. So it is entirely our apologies for any confusion caused in the field as a result of this! For legacy reasons, we will keep using these naming system just for the 64mm burrs, as the coffee community seems to have picked up and started using this naming convention (too late to undo despite its imperfectness!).
Ezt a képet beraktam már párszor, de szerintem megint hasznos.
-
válasz
Bazsee71
#136793
üzenetére
jelen, egyiket sem művelem (hifiből nagyon gyorsan kiszálltam a gaggia classic szint környékén, a bringa dettó, és ma már egyiket sem használom)
a lagom szerintem a casáig megfizethető. a filteres eszközök szerintem is ilyen hájposak, főleg, mert ott tényleg semmi nem kell, rálocsolod az őrleményre a vizet. ehhez nem kell molnárbarista évszázados kutatása és fejlesztése stb. stb.
-
zolnagy
őstag
válasz
Bazsee71
#136763
üzenetére
Az lehet, hogy nehéz innen visszatekerni, mert a menet közé megy az őrlemény, ezt el tudom fogadni.
De Toobee nem csak ezt írta, hanem, ha ugyanoda tekerte vissza, akkor más őrleményt kapott. Na ez nálam sose volt. Én azt tapasztaltam, hogy adott álláson mindig tök pontosan ugyanazt kaptam.
Amúgy sztem se való allinone őrlőnek, inkább presszóőrlő, sztem arra találták ki. -
TDX
tag
válasz
Bazsee71
#136502
üzenetére
Köszi a választ, igen, így érthető hogy miért környezettudatosabb az alu. Az a doboz egyébként így néz ki szétszedve, annyira azért nem kell darabjaira szedni.
Mondjuk az is igaz, hogy ezt meg fogom tartani úgyhogy nem lesz újrahasznosítva
De ha többször rendelnék olyan kávét ami ugyanolyan csomagolásban érkezik, akkor igaz, az alu talán a legjobb a legnagyobb környezettudatosság miatt, mert párnál több csomagolást úgy sem tart meg az ember. -
TDX
tag
válasz
Bazsee71
#136500
üzenetére
Én pár hónapja kipróbáltam pár People Possession kávét amik szintén alu dobozban jöttek, nekem annyira ott nem jött be az a csomagolás, igaz nem volt visszazáró tetejem és nem lehetett kapni ahonnan azokat rendeltem. Így nekem ott nem jött annyira be ez a fajta csomagolás, mentek korábbi szelepes zacsikba, a dobozok pedig a szép design ellenére csak a helyet foglalták. De majd rápróbálok tőletek is hogy milyen ez a megoldás

Nekem ami a leginkább bejött eddig a csomagolások közül, az ez a fém doboz, amiben van egy plusz műanyag betét a fém tető alatt, ami közel légmentesen záróvá teszi. Persze nem teljesen, de nem érzem azt hogy rosszabb megoldás lenne a műanyag zacskónál és nekem inkább prémium érzetet nyújtott mint az alu doboz (de tetővel lehet az tetszene jobbamn).
Egyébként az újrahasznosítható műanyag zacskóknál miért környezettudatosabb az alu?
-
-
norkov84
tag
válasz
Bazsee71
#135579
üzenetére
Amúgy a "mennyiért árulják" is egy dolog, ahhoz képest, mennyiért megy el

Nagy gépek nem tudom mennyire indultak be, nekem tavaly év elején a rezsi csökkentés eltörlését követően alig volt kapás flow-control R58-ra

Végül egy kis vendéglátós helyre vitték el, CasMo Szabi közbenjárására, úgy rémlik 700-ért. 2020 eleji vásárlás volt, nyilván nem ennyiért (plusz a flow-kit)... hiába ment az újabb verzió tavaly már 1M felett. -
-
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Bazsee71
#135404
üzenetére
Köszi a hsz-t. Megvan a következő kávé, amit kipróbálok. Nagyon bírom, hogy itt mindig van valami számomra új dolog

Egyébként a Sweet7 nekem eléggé bejött. Recept alapján csinálom 17 be 30 ki 30 sec alatt (K4-en 62 klikken a nullától számolva) . a 93 fok meg nyílván érzésre megy, mert csak felforralom a vizet és utána addig hűl még be nem fejezem a flairnél az összeépítést, beállítom a mérleget stb. Nekem ez a szilvás íz eléggé kijön. Mondjuk az érdekes, hogy valamiért én a fahéjra asszociálok belőle, de itt már szerintem csak összeköti az agyam a szilvát a fahéjjal. -
Toobee
veterán
-
lszlfrng
csendes tag
válasz
Bazsee71
#134907
üzenetére
Itt találtam kedvező árú szállítással a "Coffee Roasting: Best Practices - Scott Rao" könyvet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest




(hogy adjak egy pofont a profilozásnak

