-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Valahogy mindig picit kesernyés.
MOndjuk ezt még nem próbáltam, amit írtál.
Ami nem 100% arabika, az előtt mindig hűtőcsapolok,mert muszáj.
Tudom felborul a hőegyensúly,de ha nem hűtőcsapolok, akkor elég nagy eséllyel megég.
Egyébként a hűtőcsapolás sem 100%ig tiszta számomra.
Egyrészt mennyivel a csapolás előtt csináljam?
Közvetlenül előtte?
Akkor gondolom a bojlerben lévő közel 100 fokos víz egy részét pótolja a tartályból és ez lehűti.
Vagy ilyenkor túlságosan is lehűl és inkább hagynom kéne neki egy kis időt,amíg megint visszamelegszik valamennyire?
Tehát csapolás előtt mondjuk 2-3-5p-el hűtőcsapoljak?
A másik , hogy mennyit kell ilyenkor kifolyatni? Kb egy presszónyit vagy pedig éppen csak picit, mondjuk 1-2 mp-et folyassam ki a vizet?Alias: Júzer error