Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -HajTömeg-

    őstag

    válasz Toobee #7896 üzenetére

    Valahogy mindig picit kesernyés.
    MOndjuk ezt még nem próbáltam, amit írtál.
    Ami nem 100% arabika, az előtt mindig hűtőcsapolok,mert muszáj.
    Tudom felborul a hőegyensúly,de ha nem hűtőcsapolok, akkor elég nagy eséllyel megég.
    Egyébként a hűtőcsapolás sem 100%ig tiszta számomra.
    Egyrészt mennyivel a csapolás előtt csináljam?
    Közvetlenül előtte?
    Akkor gondolom a bojlerben lévő közel 100 fokos víz egy részét pótolja a tartályból és ez lehűti.
    Vagy ilyenkor túlságosan is lehűl és inkább hagynom kéne neki egy kis időt,amíg megint visszamelegszik valamennyire?
    Tehát csapolás előtt mondjuk 2-3-5p-el hűtőcsapoljak?
    A másik , hogy mennyit kell ilyenkor kifolyatni? Kb egy presszónyit vagy pedig éppen csak picit, mondjuk 1-2 mp-et folyassam ki a vizet?

    Alias: Júzer error

Új hozzászólás Aktív témák