Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz madmike #43196 üzenetére

    Jah jó termék, a háziasszonyok kedvence. :D
    Majd írd meg, hogy visszajönnek-e neked a foltok!
    Nálam ebben az esős időben egy hét után megint meglátszik rajta, hogy a szimmering némi rozsdás olajsarat tologatja maga előtt. :(
    Nincs ötletem rá, törölgetem és kenem.

    Amúgy elég karcos az a becsúszó nálad. Talán csiszolópapírral törölgették át? :C
    Meg elég magasan is vannak egyenletes eloszlással, kivéve ott, ahol mozgott a villa.
    Ez arra enged következtetni, hogy a tárolás volt igénytelen.
    Biztos csak egy éves?
    Gondolom még lejöttek látható nyomok nélkül, nálam az átlag méret volt ekkora, mint itt a legnagyobb folt. :D
    De csak ott csoportosultak, ahol a kerék felverte a vizet és a retket, a belső felén, nagyon minimális a menetirány szerinti arculaton. Szóval a tied állásban mehetett így tönkre. Legalább mechanikusan még újszerű lehet. :)
    De egy éves létére elképesztő, ha semmilyen oxidáló szernek nem volt kitéve, akkor max azt tudom elképzelni, hogy a szabad ég alatt állt egész évben. :N Esetleg a gazdája néha még oda is ment és lehugyozta, h "hööö nesze neked, majd jól eladlak vki szerencsétlennek!" ;]

    (#43209) madmike
    Bovdenházra felcsavarod, majd a villaszár mentén rögzíted. Én rögzíteném még a bovdenházra eső szakasz alsó végénél is, mert a villa mozgása meg tudja tépni lassacskán, ahogy kirugózáskor lejjebb csúszik. Gyorskötegelővel odaszorítottam a vezetéket, így már nem feszíti a dokkolót.

    Láttam én is egy Blackburn 6.0 kapcsán, hogy a hátsó kerékhez kell felrakni, de arra nem jöttem rá, hogy ott miért jobb. Első kerék viszonylag ritkábban blokkol vagy pörög el. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák