Új hozzászólás Aktív témák

  • n0rbert0

    senior tag

    válasz emre #100859 üzenetére

    Van olyan ismerősöm akinél valóban - ahogy Te is írtad - esztétikai problémák voltak/vannak a laminált padlóval padlófűtés fölött (értsd. felpúposodott), de van akinél teljesen tökéletes évek óta. Baráti beszélgetések során kiderült, hogy valószínűleg nem hagytak a szakik elég dilatációs helyet a fal mellett és talán ez okozta a problémát. A lényeg, hogy létezik olyan konstrukció ami működik padlófűtés fölött is.

    Próbálkoztam több tervezővel is, de elhajtottak, hogy nem tudják elvállalni, korábban itt is kérdeztem, hogy ismer e valaki olyan embert aki megtudná tervezni. Ezért próbáltam utánajárni a dolgoknak és magam megtervezni. Gázterv is úgy lesz, hogy rokon megcsinálja a csövezést ismerős meg lepapírozza. Lehet, hogy nála azért futok még egy kört a rendszer megtervezésével kapcsolatban. A helyiségek hőigényével tisztában vagyok.

    A hideg vizes bejövőn lesz szűrő (mármint az egész vízrendszer bejövőjén), így is javasolt a meleg vizes visszatérőbe a 100 mikronos szűrő? Vagy ez a telepítés közben a rendszerbe kerülő, nem mágnesezhető anyagok eltávolítására lenne hivatott?

    Ha a tágulási tartály nagyobb, mint kellene az is tud probléma lenni?

    A pince/magtár helyiség a kialakításából adódóan biztosan nem lesz másra használva, de a párásodás valós rizikó lehet. Érdemes lenne leszigetelni?

    Köszönöm a hasznos tanácsokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák