Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz csemberlen #106099 üzenetére

    Koszonom, neked is pjen! Igazabol helyben meg azt sem igazan talalok, mert akik vannak nem foglalkoznak lakossagi ugyfelekkel, csak cegektol varnak megrendelest. Statikust is Budapestrol kellett hivnom mert ami itt megy az meg viccnek is rossz... De hogy egy szerencsetlen villanyszerelot ~3honap alatt egyet se talaljak.

    - Van aki instant lerakja a telefont egyetlen szo nelkul mihelyst kimondom hogy panel.
    - Van aki szinte dorzsoli a tenyeret hogy mekkora a lakas milyen jo sokat fog kapni erte, de amikor elmondom hogy csak kb. 62nm -t kell megcsinalni (2 szoba+2 felszoba + biztositektabla csereje akkor kozli hogy azt ugy nem vallalja. Ezt en is megertem, van munkaja boven akkor minek szenvedne reszleges munkakkal.
    - Olyan is volt aki megkerdezte hogy mit szeretnel majd kozolte hogy olyat nemlehet (mivel vizszintes hornyot "szigoruan TILOS" marni ahogy irtam is vizszintesen almennyezet folott kabelcsatorna, lefele fuggolegesen hornyok), azt hogy miert nem, mar nem igazan tudtam meg de szerinte siman lehet ott vizszintes hornyot is marni szokott o olyat csinalni. Ertelem szeruen ebbol nem kerek ha megroppan a fal akkor nem igazan akarom hogy engem vegyenek elo.
    - Van az is aki kijon hogy majd o jol felmeri a helyzetet, aztan csodalkozik hogy jee hat ez beton. Mit gondolt mibol van a panel? Aztan elkezdunk minden masrol beszelgetni mert arra rohadtul nem is kivancsi hogy mit akarok (hol kell horonymaras, hol gondolom a vezetekelest, milyen vilagitas lesz stb) es kozli hogy majd ad egy arajanlatot. Na hat azt soha nem kapom meg. Oke az egyik kijott meg anno, akkor meg csak 2 szobat akartam megcsinaltatni (19nm + 16nm + kabelcsatornazas + biztositek tabla csere) 618eFt. Na abbol nem kertem es ott meg vesni se kellett volna semmit. O egy fakitermelo szakember volt a joszakirol :DDD .
    - Es volt egyetlen egy ceg akik foglalkoznak kimondottan panel villanyszerelessel, szerintuk megoldhato amit felvazoltam de be vannak tablazva novemberig szoval nem tudjak vallalni.

    Na most ezzel nem igazan tudok mihez kezdeni. Beszeltem 18 villanyszerelovel vagy magat annak hirdeto egyennel (google,joszaki,fix24,ismeros ismerose, facebook, lofutty) es panellel nem akar foglalkozni senki, vagy akar de en nem fogom engedni mert hiaba van statikaim figyelembe se venne :U .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák