Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz runner 125 #106704 üzenetére

    Van utcafrontra néző 3 ablak, a második ablak a nappali, ami tőle balra van az egy háló, és az mögött kvázi megint egy háló.

    Nálunk az az egy klíma lehűti a nappalit, 2 hálót. A nappaliban 12-es válaszfalra van feltéve a beltéri, ebben a falban azért nem biztos hogy bevésném a klíma csövezését, így is hosszú kábelcsatorna van, hogyha elkezdek menni a másik irányba hogy elvezessem úgy hogy ne utca fronton legyen a klíma akkor már is ott a kémény mert úgy van falazva, hogy pont a szoba sarkánál van a kémény oldalfala, ugye ezt régen egybe falazták, tehát a kémény oldalsó fala a szoba válaszfala.

    Szóval egy szó mint száz, szerintem nem érdemes szétverni mindent azért hogy az északi falra kerüljön a klíma, nálunk az északi fal a két hálószoba oldalsó fala, a nappalitól idáig elhozni, szerintem bő 15 méternyi anyag kellene hogy az oda kiérjen úgy, hogy a beltéri ott marad ahol én szeretném hogy legyen, tehát ahol most is van.

    Nem tudom, engem nem zavar hogy a homlokzaton van.
    Sőt, szerintem esztétikus is, na? ;]

    Viccet félretéve, kezdem azt érezni hogy sokaknál már inkább az a hozzáállás hogy nem a ház van érte, hanem fordítva. Nem célzok senkire, én is a szép megoldásokat szeretem, de ennyiből az egész kerítést szét kellene bontani mert hogy néz ki, az összes beton járda lapot fel kellene szedni mert régi, csúnya és van egy kettő ami nem a legjobban áll. Én azért cseréltettem le a tetőt, cseréltettem ki az ablakokat, szigeteltettem le a homlokzatot hogy egy korszerűbb ház legyen, azért, hogy nekem jobb legyen. Nekem attól semmi se lesz jobb hogy szétvésik a falat, azért hogy azt az 1db kültérit abban a 2-2,5 hónapban ne halljam semennyire, épp hogy hallani ha az ablak mellett ülsz, de azt is csak addig míg kvázi turbó fokozatban megy, miután közelíti a hőmérsékletet amit megadtál neki, utána már szinte hangtalan.

    Tényleg nagyon klasszul néz ki a te házad, és tényleg belekötni sem lehet, de nekem sem időm sem energiám sem pénzem nincs hasonlóra sem, és valószínűleg nincsenek is olyan magas igényeim, én csak jól szeretném érezni magam egy kicsit korszerűbben, ennyi.

    (#106710) radi8tor
    A kondenzvíz elvezetése meg van oldva, igaz csak hűtő módban, a másik nincs elvezetve. Van a gégecső, abba bele van dugva egy hosszabb 16-ös Mü cső, és a rózsához csöpög a kondenzvíz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák