Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    válasz fogtunder #115811 üzenetére

    + #115812 daninet Megoldottuk végül a dolgot a Jysk-ös ágyráccsal úgy, hogy elvágtuk a szövetet, amivel össze voltak kötve és kicseréltünk 5 darabot. Kaptam kölcsön szúrófűrészt, így sikerült még méretre is vágni egyszerűen. A lécek közti hézagot pedig kiékeltem a törött lécekkel, így nem mozdulnak el :) Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz tartós, mindenesetre, ha a régi lécek eltörnek, maradt bőven tartalék. Köszi a tippeket!

    Más: páraelszívót felszereltük, kivezetés félig-meddig elkészült. Viszont problémába ütköztünk (itt is): a lyukat be kellett valamennyire gipszelni, mert kicsit nagyobb lett, viszont a képen látható fehér keretet nem tudom, hogy mivel rögzítsem a falhoz. Arra gondoltam, hogy 4db furatot készítek rá és gipszkarton csavarral a gipszhez fúrom, előtte pedig a tömítés érdekében alatta szilóval bekenem. Működhet a dolog? Vagy a gipsz meg fog repedni a csavaroktól? Fogalmam sincs, hogy kellene ezt most úgy megoldani, hogy stabil legyen akkor is, ha maximum fokozaton pörög az elszívó.

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák