Új hozzászólás Aktív témák

  • maross

    veterán

    válasz Met #1383 üzenetére

    ugy szoktam, hogy felulrol csak 1x kezdem el huzni, es lent parszor duplazok, hogy egyenletes legyen a festek mennyiseg a falon. aztan felulrol szepen elsimogatom ameddig egyenletes lesz. ketnapos festokarrierem soran ez tunt a legjobb megoldasnak :).

    ma kaptam egy nagyon idegesito infot, kerdeznem hogy mennyire igaz. ugy terveztem hogy holnap reggel beugrom diegoba, megveszem a laminalt padlot, szegelylecet, padlo ala valo reteget, es deltol mar vidaman fektetem a szobaban. erre azt mondta valaki, hogy ne vicceljek, 3 napot kell hagyni akklimatizalodni a szobaban. ezt mennyire kell komolyan venni? a szallitas gyors es fajdalommentes lesz a diego raktarbol be a meleg szobaba, nem tudom hogy paratartalom vagy egyeb miatt mennyire kell aggodni. esetleg mivel lehet roviditeni azt a harom napot?. koszi.

    meg valami: a parketta, es a laminalt koze tegyek foliat?

    szerk: meg valami, ami nagyon fontos. igy hogy egyik szoba parketta, masik padloszonyeg az uj padlo alatt, van ertelme 6mm folotti laminalt padlot venni? mert ez kb 1300ft vs 2500ft azok kozul ami tetszett nekem (6 es 8mm).

    [ Szerkesztve ]

    eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Új hozzászólás Aktív témák