Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    van a villanyóra alatt egy megszakító ( a szolgáltató kismegszakítója) kék cimkés és az van ráírva hogy 28. elggé koptt és régi már , a cimkéjéröl se nagyon olvasható több..(vélhetöen 28A-os? egy fázis van.)
    Ha valami miat lekapcsol, vagy én lekapcslom, akkor mindig elég nehéz visszakapcsolni, többszöri próbálkozás után sikerül csak (5-10) olyan hogy azonnal, ugy sosincs.
    Ha azonnal akarnám visszakapcsolni , vagy fél óra mulva.. hiába kapcsolom fel lemegy vissza. nem leold, felhajtom, de érzem hiogy fel se kapcsolt. nem mozdul benne semmi , így nem is kapcsol vissza,
    felkapcsoláskor érzem hogy egy rugo ellenében nyomom fel de nem "kattan" semmi mehanikus "kapcsolás" nem történik, hanem visszaáll (lekapcsolt állapotba)
    sokadik probálkozásra egyszer csak érzem hogy "kapcsolodik" már "félállásában" megmozdul a mérö és forog. ha ilyenkor tovább(fel) kapcsolom akkor ugy marad és ok..
    nem szokott leoldani, nem panaszkodhatok, de ha valami miatt áramtalanitani kell, és lekapcsolom, akkor ugyanez a szenvedés visszakapcsolni.
    kérdés: ez normális dolog? találkoztam már kismegszakitókkal de az ha leold felkapcsoltam és kész. nem kellett vele szórakozni.
    Nincs zárlat, nem azért nem tudom visszakapcsolni! egyszerüen felhajtom és vissza lemegy és nem történik semmi, a mérö sem kerül áram alá olyankor.
    szoljak a szolgáltatónak hogy cseréljék ki? vagy ne törödjek vele? végül is így van már évek óta..nem jellemző hogy gyakran leoldana, meg vannak szakaszolo biztositékok külön körökre..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák