Új hozzászólás Aktív témák

  • Ton-ton

    tag

    válasz Atos23 #19027 üzenetére

    Ez a fajta szelep érzékeny a szennyeződésre. Tehát ha egy porszem kerül a szeleptányér alá, akkor már nem zár rendesen. Ilyenkor elég egy kicsit megnyomni (kiengedni egy kis levegőt) és általában működik tovább. Valójában még nem is láttam olyat ami tönkrement volna (autón és kerékpáron sem, pedig ugyanaz van bennük).
    Elmondásod alapján ez is jó.

    Amíg a mutató nem mozdul meg, addig a ballonban lévő levegőt is nyomhatja ki, hisz azt összepréseled, s van benne 8-10 liter levegőd...

    Gyakorlatilag az Alko-n kívül bármelyik megfelel. Eddig bármivel találkoztam a cég kínálatából, az elég silány minőségű volt. Illetve inkább azt mondanám, hogy rövid a tervezett élettartama (tehát eleve úgy tervezik hogy 1-2 év alatt elromoljon). Ehhez képest erősen túlárazott, de legalább az alkatrészt is arany áron adják.
    A többivel (amikkel találkoztam) nem volt különösebb probléma. Még a legolcsóbb TIP is tette a dolgát...

    Gyakorlatilag egy kaptafára kászülnek, tehát szinte ugyanaz mindegyik. Persze úgy vannak kialakítva, hogy lehetőleg ne tudd az alkatrészeket felhasználni.

    Szabadon futás gátlóhoz nem tudok hozzászólni. A szivattyú részben lehet, de azt még hiba miatt nem kellett szerelnem (ahogyan motort sem).

    http://qtp.hu

Új hozzászólás Aktív témák