Új hozzászólás Aktív témák

  • zserrbo

    aktív tag

    A konyhai világításon gondolkozom. Ledes-ben elsősorban, mondjuk led-szalag. Annál nem kell, ahogy néztem kifúrni a bútorokat annyira. Sarokelemes konyha lesz 72cm-es felső résszel. Konkrétan ez csak elemenként: Szabina konyhaszekrény.

    Néztem sok videót meg leírást, de nem tiszta hogy tudnám a felső szekrények alatt egy fali kapcsolóval kapcsolni (ezért sem rajzoltam be a rajzba a helyét), illetve hány aljzat kellhet az üzemeltetéséhez. Tartok tőle, ha nem gondolkozom előre mielőtt a villanyszerelőt ráeresztem a konyhára, utána csak foghatom a fejem. Még nem tudom pontosan, de úgy gondolom szeretnék led fénysort a konyhaszekrény alá, a felsőszekrény alá és a tetejére. Nem hátrány, ha tudom állítani a fényhőmérsékletét, színét. Viszont inkább kapcsolóról kapcsolgatnám, mint távirányítóval.
    Érdekelne mit ajánlotok ilyen elrendezésre, mennyibe kerülhet kb, ilyesmik. A beszerzése itthonról vagy külföldről (aliexpress, ebay) ajánlott.

    Íme az elrendezés. Tudom szarul rajzolok :) A piros négyzetek a tervezett aljzatok (még egy részét egyeztetnem kell a villanyszerelővel). Most lesz hétfőn kezve újrakábelezve a konyha. 7 kismegszakító a terv a konyhára. Jól gondolom amúgy, hogy ha ilyesmi dugalj, kapcsoló elrendezést ahhoz annyi doboz kell az aljzatokhoz ahány van.ú? Nem úgy mint egy dupla aljzatnál, ahol egy nagyobb.

    Előre is köszönöm, ha van ötlet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák