Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Eugene Roe #67611 üzenetére

    Itt dolgozom, de nem a munkahelyem álláspontját írtam le, hanem azt, amire a legtöbb olyan ügyfél pozitívan nyilatkozott, aki nem a hagyományos polifoamot választotta.

    Bontani bármelyik hülye tud, csak erő és elhatározás kérdése. Két eset lehetséges: betonra van ragasztva, vagy vakpadlóra szegezve.
    Ha beton, akkor még a bonomit ragasztó lehet szívás, azt a betonig fel kell szedni, mert nem áll meg rajta az alapozó, aljzatkiegyenlítő. Ezeket az anyagokat rendszerben érdemes venni, majdnem mindegy, melyik gyártóét veszed (Mapei, Sika, Uzin, Henkel, Thomsit, stb), de azonos gyártótól legyen. Szaküzletben az eladó tudni fogja, mi és mennyi kell neked, ha előtte tudod vázolni a kiindulási helyzetet és a kívánt eredményt.
    Ha vakpadló, akkor a létező legrosszabb eset a teljes csere töltőanyaggal együtt. Kedvezőbb, ha csak pár elemet kell cserélni, a végén billentesz rá egy réteg OSB-t (csavarozni elég), majd arra burkolsz. A párnafákat már lehet szintezni, így az OSB-vel már a kívánt szintet és vízszintet tudod tartani. A párnafák közét érdemes valamilyen töltőanyaggal kitölteni, hogy ne dübögjön, mint egy dob.

    Ez az a szigetelőanyag, amit korábban említettem.

    DoItYourself: óóó, egy cikk egy ilyen termékeket importáló, forgalmazó kis- és nagykertől. Felsorolja azt a 6-ot, amit készleten tart.
    Itt a laminált alátétek Rolce Royce-a - egy másik importőr oldaláról.
    Óóó és még mennyi minden van a piacon!

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák